Siirry sisältöön
Sejokaeijaksa

Onko pakko jaksaa, jos yksinkertaisesti ei vain jaksa ? Oon loppu.  Mun opiskelut menee huonosti, sillä en vain saa mistään jaksamista yrittää panostaa. Olen puhunut asioistani kuraattorin kanssa ja joo se auttaa, mutta jaksanko enää sieläkään käydä ?…

[Viestistä poistettu osia.]

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos, kun kirjoitit, asiasi on vakava. Hyvä, että olet käynyt kuraattorilla. Kirjoitat myös, että se auttaa. Jos jatkaisit siellä käymistä, voisiko se mahdollisesti auttaa lisää ja tuoda elämääsi enemmän valoa ja jopa tulevaisuuden näkymiä? :) Vai tuntuuko, ettet ole varma, jaksatko sitäkään, että elämä helpottuisi? Voi olla vaikea nähdä, että aika voi tuoda mukanaan helpotusta. Mutta puhuminen varmasti voi auttaa, hyvin pitkällekin, koita vain jaksaa sitkeästi.

Jaksaisitko vaikka kirjoittaa kuraattorillesi tai meille Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun? (https://www.lastenjanuortennetti.net/). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20. Voit toki myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Älä jää ajatustesi kanssa yksin! Me olemme täällä sua varten. Kovasti voimia!

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: Onko pakko jaksaa ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top