Siirry sisältöön
HaliNalle_Fam

Moi siis oon 12-vuotias tyttö ja oon jo vähän aikaa tienny et oon BI. En oo ollu ikinä oikeesti yhes kenenkää kaa mut oon ihastunu tyttöihin ja poikiin. Mietin täs vaa, et onks lopult okeestan pakko tulla virallisesti kaapista? Et tarviiks mun ikinä oikeesti sanoo mun vanhemmille et ”btw oon bi”? Tiedän et ne ois tosi supportive mut mua vaa nolottaa keskustella aiheest en tiiä miks… Ja jos lopulta on pakko tulla ulos nii onks kellää mitää vinkkei?

Eli tiivistettynä:
– Onko tääl muita 12.v bi gurleja?
– Tarviiko oikeesti sillai virallisesti tulla ulos kaapista?
– Nolottaako muita keskustella seksuaalisuudesta?
– Onko jollain vinkkejä kaapista tulemiseen?

Pls auttakaa ja jakakaa omii kokemuksii! ;)

Jaahas

Oon 14v lesbo :) Ei oo yhtään noloa jutella omasta seksuaalisesta suuntautumisesta. Ja ei todellakaan oo pakko tulla kaapista ulos! Se on ihmisen oma valinta. Kaapista ulos tuleminen auttaa muita ymmärtämään sinua paremmin, mutta ei tarvii jos et halua. Jos kuitenkin joskus haluat tulla kaapista ulos, tässä on vinkkejä:
Sitä ei tarvii sanoo ääneen eli sä voit vaikka kirjoittaa lapun, missä lukee ”Mä oon bi t. (sun nimi)” ja jättää sen keittiön pöydälle. Jos tykkäät leipoa, voit tehdä vaikka kakun, jossa lukee, että olet bi. Jos saat ostettua jostain pride-lipun, voit ripustaa sen seinälle ja odottaa, että ihmiset kysyy siitä. Paras tapa tulla kaapista ulos on keskustelemalla. Kannattaa keskustella silloin, kun sinä ja tyyppi, jolle tulet kaapista ulos, on hyvällä tuulella.
En ole siis itse tullut kaapista ulos, mutta netin perusteella nää on hyviä vinkkejä. Ja muista, että kaapista ei oo pakko tulla ulos🏳️‍🌈

SpageLi

ei tarvi tulla kaapista :)
ite oon lesbo ja en halua tulla kaapista koska ei ole pakko. mun mielestä pitäis piettää luonnollisena sitä että on joku muu kuin hetero, ja en ymmärrä sitä miksi sitten pitäisi tulla kaapista, jotku tulee jotku ei :)
oot ihana❤️

Suonjar (🌈?)

Eihän heterotkaan välttis sano, että ”joo siis mä oon hetero”, joten ei sunkaan tartte sanoo kellekään, että oot bi.

Lesboo❤️

Heii!

Ei oo kyl mitään hävettävää keskutella omasta seksuaalisesta suunatautumisesta mut ymmärrän kyl miks se saattaa tuntuu vähän jännältä. Ei oo pakko tulla kaapista ulos!!!! Ei tietenkään! Se on sun ihan oma päätös💕 tietenkin sä voit kertoo ja se on tosi hyvä jos pystyt jutella näistä asioista sun vanhempien kanssa! Mutta se on täysin sun päätös et kerrotko vai et! Tsemppii rakas!! ❤️

Ps: ihan upeeta et pystyt kysymään näin hyvii kysymyksii ja tietämään jo mitä tunnet! Pakko sanoo et en tienny viel 11v mitä bi tarkottaa😕 mua vähän harmittaa ku mulla ei ollu ketään joka ois kertonu ja auttanu mua selvittää miks tunnen niiku tunnen! <33

Gay & not so happy:D

Moi:)
Mä oon koht 13v bi/lesbo tyttö
Sun ei oo pakko keskustella siitä heti jos et ainakaa vielä haluu. Jos haluut et sun vanhemmat tietäis, voit vaikka alottaa niiden kanssa keskusteluu siitä et sulla on ollu ihastuksii, ja sit siinä mainita et oot ollu ihastunu tyttöihin ja poikiin.
Ei oo pakko tulla ulos jos et oo viel valmis/se nolottaa. Mä en oo kertonu kenellekkää mun seksuaalisuudesta. En silleen pelkää sitä kertomista, ja esim. mun kavereille on ihan sama mikä on keneki suuntautuminen. Mä en vaa näe tarvetta mitenkää erityisesti ilmottaa siitä. Eihän heteroittenkaa tarvii kertoa nii miks meidän olis jotenki ”pakko”.

Anyways, tsemppii<3

Oon itekkin 12v bi tyttö ja oon erikseen päätyäny olla tulematta ulos kaapista. Eihän heterotkaan tuu miksi muitten pitäis

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! En nyt lukenu muita viestehä mutta…
Ei tarvii tulla mutta jos haluaa kertoa sen joskus niin siinä tapauksessa jossa haluat tukea läheisiltä niin kannattaa viimeistään kertoa sitten kun/jos olet yhdessä( samaa sukupuolta olevan kanssa). Koska jos et kerro kenellekkään, kukaan ei voi auttaa sinua tämän tietyn ihmisen kanssa.
Ciaó!

~gurlie~

Moi! Oon kohta 12w ja lesbo, mutta ensin olin 2w bi :) En oikein nyt jaksa kirjottaa pitkään joten tuu sanomaan jos haluut tutustua ja olla kavereita… Tai vähän enemmän ;)

Joku

Mun mielestä ei oo pakko, enkä ainakaan ite tod aio, (ainakaan nyt). Ja siis tiedoks mul on ihan sama juttu. Oon 12-v ”tyttö” ja bi/pan. Ja tiiän et mun vanhemmat hyväksyis sen, mut en vaa viittii kertoo niille, tai kellekkää muullekaa.

bag

Heyyy
Ja siis tää on vaa mun oma mp miten aattelin elää seksuaalisuuteni (pan) ja sukupuoleni (genderfluid) kanssa:
Siis kaikkiha tietää ettei heterot tuu kaapist tai mitää. Ei ne suunnittele et tällö ja tällö täl ja täl taval kerron perheelle olevani hetero cis. Mut jos joku nyt sattuu kysyy heterolta että oletko hetero nii kyllä hän silloin vastaa varmaankin että juu olen minä.
Tällee aattelin elää. Olen pan genderfluid ja jos joku tulee kysymään asiasta vastaan heille totuuden mukaisesti.
Ei seksuaalisuudesta puhuminen hävetä minua mutta en koe sen olevan olennainen asia elämässäni. Haluan voivani luottaa ihmisten hyväksyväni omana itsenäni.
Ja juu olen siis 09 genderfluid she/he/him:³

bag

Ja siis sun ei tarvii sanoo kellekkää että olet bi sillä et oo elämässäs millää taval tilivelvollinen sen asian suhteen🏳️‍🌈

Vastaa aiheeseen: Onko pakko tulla kaapista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top