Siirry sisältöön
vähävajaaxD

Joo oon ehkä vähän jälkeejääny, koska kysyn teiltä apua. :D Mutta luokallani on yksi tosi kiva poika, johon olen ihastunut. Hän kyselee wapissa kuulumisia melkein joka päivä, ja pyrkii aina olemaan lähelläni. Katseemme kohtaavat tosi usein ja hän haroo hiuksiaan lähelläni. Hän on kahdesti seurannut kotiini asti ja ollaan pari kertaa ”hyvästelty” halaamalla koulun jälkeen. :D Aina viimeisen tunnin jälkeen koulussa hän tulee luokseni ja avaa pulpettini, katsoo sieltä seuraavan päivän lukujärjestystäni, kun ei muka ole omaa, vaikka luokassa olisi muitakin lukujärjestyksiä niin tulee aina luokseni. Lähettyvilläni hän nojailee minuun ja kerran otti kädestäni kiinni välitunnilla. Hän on myös lähettänyt emojeita, jotka ovat sydännaamoja, ja kun olen kysynyt että miksi laittoi, hän vastaa jatkamalla punasteluemojeilla. Anteeksi kaikki kirjoitusvirheet ja tekstin pituus. xD Ja vielä että olen 12vuotias. Ja jos jokin kohta jäi epäselväksi, kysykää, koska oon ”tosi taitava” kirjoittamaan.. XD Kiitos jo etukäteen , en kaipaa negatiivisia kommentteja, olen ihan tosissani.

avulias

kuulostaa siltä, että poika voi olla kiinnostunut. kädestä pitäminen ja se, että hän aina sinulta pyytää apua lukujärjestyksensä kanssa, ovat varmaan pieniä vihjauksia siitä, että tykkää susta. kannattaa kysyä, että ei tule väärinkäsityksiä ja ettei kaveruus sitten mene samassa. muista, että jos hän ei ole kiinnostunut, niin se ei ole sinun vikasi! :) (ja haluan sanoa, että jälkeenjäänyt on todella loukkaava sana. ole ystävällinen äläkä käytä sitä)

aloittajaa

Ja vielä, että kun joudun vaihtamaan istumapaikkaani luokassa, koska en näe takaa taululle, niin hän haluaisi minut hänen pulpettiryhmäänsä. Hän itse sanoi.Ei mulla muuta :)

hotnspicy

toihan ihan päivänselvää että poika on ihastunut! kun on jo noin läheiset välit voit vihjailla että haluasit olla vähän enemmän kuin kaveri hänelle. Onnea!

Nimetön

Tottakai se tykkää susta ja jos se on viel lähettäny sydän hymiöitä!
T: 12v poika

12vuotiasmyöstäällä

No on on on on! Mäkin oon sellasessa tilanteessa kun mä tutustuin yhteen poikaan välitunnilla ja ku mul oli just sillo kavereitten kaa iiiiso riita ja no mä menin muualle ’itkee’ ja no sit se poika seuras mua ja kysys mikä on ja kerroin koko jutun sille ja sen jälkeen se sanos et voit kertoo mulle aina jos on jokin vialla ja no sen jälkeen meist tuli tosi hyvii ystävii :)me ollaan juteltu wapissa tai no nyt ei ku sil ei oo toimivaa puhelinta mut fyken tunnilla mä vaan kattelen sitä koko ajan tietty jos se on mun vieressä on ni en mä sitten :DD mutta me välillä välitunneilla heitellään palloo kavereitten kaa ja sit se tulee meijän mukaan❤❤

mävain

Tosiaan luulen,että poika pitää sinusta todella paljon. Onkos mitään uutta tapahtunut näin pitkässä ajassa??

;)

Joo mä kyl luulen et se tykkää susta :)

EatWaffles

Uskonpa niin! Tuossa iässä harva poika osoittaa huomiota tuolla tavalla, joten olet aika onnekas! Itse tulkitsisin tuon jo selvästi ihastumiseksi. ;)

aloittaja

Anteeksi avulias, minun ei ollut tarkoitus loukata ketään, jatkossa mietin mitä puhun.. :) Ja vielä, että tänään sai tulla aikaisemmin kouluun pelaamaan shakkia, ja tämä poika pyysi minua pelaamaan hänen kanssaan ja suostuin. :3 Eilen olin yhden mun kaverin, mun luokan pojan ja tämän yhden pojan kanssa koulun pihalla, oltiin vaan ja naurettiin :D Ja tänään pelattiin jalkapalloa koulussa, niin yritti estää mun pääsyn maalille halaamalla. :D ja kun käveltiin pois kentältä välkän jälkeen, poika halasi taas, ja jotkut rupesi huutelemaan että se poika tykkää musta, niin ei vastannut mitään vaan hymyili niinkuin joku enkeli :3 :D anteeksi taas tekstin epäselvyys xD ja anteeksi vielä kerran avulias, olen oikeasti pahoillani ::(

Aloittaja

Ja vielä kiitos kaikille vastaajille! :) Arvostan apuanne:)

Vastaa aiheeseen: Onko poika kiinnostunut? :D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top