Siirry sisältöön
Candie

MOIPS!! Oon nuori tyttönen, joka haluisi tietää onko muilla sama unettomuus ongelma kuin mulla. Illalla en saa kunnolla unta, aamulla herään kuudelta ja silmänaluset ovat hirveän näköiset ja mustat. Päivällä mua sitten väsyttää ihan sairaasti ja illalla…noh…ei vaan tuu unta. ELLEI sitten väsytä niin kovasti että silmät vaan painuu kiinni. Kyllähän mua väsyttää mutta en vain saa unta. Miten saisin unta illalla?? HELPS!!

Nimetön

Ruokarytmi ja oikeanlainen ravinto, paljon tekemistä päivällä, ja säännöllinen nukkumarytmi on kaiken A ja O :)
Jos ei esim. rasitusliikunta päivisin auta niin kannattaa puhua vanhemmillesi, luontaistuotekaupoista saa reseptimättömiä unettavia lääkkeitä ja jos se ei niillä mene, niin lääkärit määrää vahvempia lääkkeitä jos siihen on tarve :)

Hyvää kesää ja tsemppiä!

John

Stressi ja/tai masennus vois tehä tota. Mul ainaki teki/tehny. Minkälaiset asiat sua sit mietityttää ku et saa unta? Mieti mitä aattelet sillo ku et saa unta, se syy usein piilee siinä. :)

Neliapila?

Minulla on kanssa tämä ongelma. Mie syön toooosi myöhään ja jos koitan Mennä nukkumaan sanotaanko klo: 22.00 nukahdan joskus ilta kahdelta ;_; Minulla on unirytmi ihan sekaisin kun frendejen kanssa ollaan valvottu yöt läpi. Ennen nukkumaan menoa katson usein elokuvan tai muun vastaavan aivojen rasitus jutun-.-

Puhu tästä vanhempien/aikuisten kanssa? (:

Hyvää kesää sinulle :)

Vastaa aiheeseen: Onko sama ongelma?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top