Siirry sisältöön
epävarma

Noniin. Mä mietin paljon, että onko se kiusaamista, tai jotenkin syrjintää tai jotain, että kun yritän soittaa yhdelle henkilölle, niin se painaa luuria. Ja sitten kun laitan viestiä, niin se ei vastaa, vaikka on nähnyt viestin. Lasketaanko tällainen kiusaamiseksi, tai joksikin muuksi, vai otanko mä liian herkästi itteeni?

🤗

Moikka ! 🤗

Kyllä se voi olla kiusaamista.

Kerro asiasta jollekin aikuiselle.

Tsemppiä ! 🤗

HeheMoi

Riippuu kauanko sitä on jatkunut. Jos se on jatkunut yhden päivän ajan, todennäköisesti henkilöllä on vaan huono päivä. Jos on jatkunut kauemmin, niin sanoisin että saattaa olla pientä syrjintää. Ainakin jos tiedät että hän laittaa muille viestejä ja vastaa, silloin se on syrjimistä. Monet ihmiset kuitenkin ei lähettele viestejä useasti halua puhua puhelimessa.

Toivottavasti auttoi! :)

Lotta, verkk@ri

Hei! Kiva kun kirjoitit tänne! Tiedätkö että onko kyseisellä henkilöllä esim kiireitä ettei aina ehdi vastata? Tai sitten hän on ajatellut että hän vastaa vähän myöhemmin viestiisi mutta unohtaa sen. Voisitko puhua hänen kanssaan kasvotusten joskus jos se on mahdollista? Ja kysyä miksei hän vastaa soittoihin tai viesteihin?

Riippuu varmaan teidän väleistä. Onko sen sun paras kaveri vai kenties joku jonka kanssa sulla on ollu just riita? Kannattaa mennä kasvotusten kysymään (jos ootte vaikka samassa koulussa) että miksei vastaa. Ehkä sillä on siihen joku oiva syy, koskaan ei voi tietää.
Riippuu kans kuinka kauan oot yrittäny tavotella ja mihin asia liittyy😁 Jos oot yhen päivän vaan yrittänyt niin voi olla että hän ei vaan ehdi vastata. Tai jos aihe on joku sellainen, josta hän ei juuri halua puhua. Sitä ei voi tietää ennen kuin kysyy!

Vastaa aiheeseen: Onko tää kiusaamista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top