Siirry sisältöön

Onko tää kiusaamista ja jos on niin mitä pitäisi tehdä

Tyttö 11

tästä on pari viikkoa. liikunta tunnilla yks tyttö potkas pallon mun takana ihan täysillä ja sillä tytöllä on voimaa mutta niin se osu mun päähän ja muo sattu ja muo sattuu viäläkin😭 pitäisikö mennä lääkäriin?
Plus muo on koulussa ärsytetty esim… sanomalla rumasti niin että kukaan muu ei sitä ehkä tajua ja ihan suoraan sanottu rumasti. Muo on myös haukuttu ja aina sanottu rumasti ja syrjitty porukasta ja vielä myös että jos mä oon tullu siihen porukkaan sillee juttelee niin sitten juostaan karkuun muo( oon hida). Että mitä pitäisi tehdä että sanoisinko vaan suoraan koska en uskalla jutella mun opettajalle koska se on oikeesti vähän välillä ilkee ja huutaa meille tunnilla ja sanoo että me ollaan kakaroita ja sanoo sopimattomia juttuja☹️. Olisiko kellään mitään ideaa mitä tehdä?

Voisit kertoa vanhemmillesi. Vanhempasi voisivat sitte kertoa siitä opettajalle tai rehtorille jos et itse uskalla. Sinun kannattaa ottaa puheeksi vanhempien kanssa myös tuo opettajan käytös asia.koulussa pitäisi olla sellaisia luotettavia aikuisia jolle voi puhua ja esimerkiksi kertoa kiusaamisesta. Tuo on kyllä opettajalta epäasiallista käytöstä. Kannattaa kertoa rohkeasti jos he eivät tiedä he eivät voi auttaa . ❤❤

Voisit kertoa vanhemmillesi. Vanhempasi voisivat sitte kertoa siitä opettajalle tai rehtorille jos et itse uskalla. Sinun kannattaa ottaa puheeksi vanhempien kanssa myös tuo opettajan käytös asia.

Oikeuden puolustaja

On tuo kiusaamista kannattaa ilmoittaa siitä liikunta tunnin opettajalle, tai vanhemmille, myös omalle luokanvalvojalle voi ilmoittaa.

Vastaa aiheeseen: Onko tää kiusaamista ja jos on niin mitä pitäisi tehdä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top