Siirry sisältöön
Hukassa

Oon 12v tyttö ja mulla on ollu viime joulusta lähtien masentunut olo. Musta tuntuu siltä että en pysty mihinkään. Saan välillä sellasia kohtauksia että mulle tulee tosi ahdistava olo ja tuntuu tosi pahalta. Välillä on päiviä millon on tosi kivaa ja kaikki kunnossa, mut yleensä oon vaan tosi surullinen. Tuntuu et tää pahenis koko ajan. Joskus saatan alkaa itkemään yhtäkkiä.

Mun kaks kaveria tietää tästä vähän. En haluais kertoo vanhemmille kun ne huolestuu hirveesti. En tiiä mitä pitäis tehä. Kiitti jos vastaat ja jaksat lukee tän loppuun asti :)

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Mävaan

Siis mul on melkee toi sama. Mul vaan on myös kauhee väsymys.

Se+joka+on+aina+yksin

Mulla on 24/7 sama homma

Jokuvaan

Mulla on samanlaisia tuntemuksia. Mulle yht äkkii tulee pien ahistus kohtaus ja keräydyn kyykkyyn joskus saatan jopa puristaa omaa rannetta kynnellä mutta siin kohtaa en enää tajuu mitä teen🙏🙃

Vastaa aiheeseen: Onko tää masennusta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top