Siirry sisältöön
Hmm… en keksi nimimerkkii

Mä oon 16v tyttö, mut tykkään lukee lapsille suunnattuja kirjoja. En tarkota mitää iha pikkulasten kirjoja, vaa sellasia alakoululaisille suunnattuja. Luen kyl myös oman ikäisille suunnattuja kirjoja paljon, mut myös lapsille suunnattuja. Onko tää noloo, ja pitääkö mulla opetella pois tästä?

Joku ihminen

Ei TODELLAKAAN ole noloa lukea lapsille suunnattuja kirjoja💗 Jos vain tykkää lukea sellaisia miksi pilata lukemisen ilo sillä että miettii onko noloa lukea jotain kirjaa. Tämä on ehkä eri tai sama asia mutta itse olen 12 ja luen aikuisille ja hieman vanhemmille suunnattuja murhakirjoja yms ja luen niitä koska pidän niistä. Itseäni esim fantasia kirjat ei ole koskaan kiinnostaneet minua kovin paljoa ja sen takia olenkin aina halunnut lukea kauhukirjoja. Ja nyt kun luen murha ja rikos kirjoja mä oikeesti nautin lukemisesta. Joten älä todellakaan mieti onko jonkun kirjan lukeminen noloa. Jos sen kirjan lukeminen saa sinulle hyvän olon siitä vaan😻📖
Byeeeeee<33333

Dream🥀4ever

Ei oo noloa .

R [Nimimerkki muutettu]

Ei ole todellakaan noloa! Useat aikuiset saattavat lukea nuorten kirjoja ja nuoret aikuisten kirjoja. Jokainen voi lukea mitä tykkää!

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Ei todellakaan oo noloo!
Hyvää kesän odotusta kaikille 🏖️☀️🌷

Verkkari

Moikka!

Kerroit, että tykkäät lukea paljon erilaisia kirjoja, jotka on suunnattu sekä alakouluikäisille että nuorille. Kerroit pohtivasi, onko se noloa, että luet myös nuoremmille suunnattuja kirjoja.

On todella hienoa, että tykkäät lukea ja olet löytänyt useampia sinulle mieluisia kirjoja! Tärkeintä on, että tarina on sinua kiinnostava vaikka kirja olisikin markkinoitu nuoremmalle ikäryhmälle. Itse esimerkiksi luen mielelläni Heinähattu ja Vilttitossu-kirjoja vaikka ne kuuluvatkin lastenkirjallisuuteen. Lasten- ja nuortenkirjat avaavat lukijalle upeita maailmoja, hahmoja, seikkailuja ja tunnekokemuksia eikä niistä pitäminen katso ikää :)

On myös hyvin yleistä, että kirjat suunnitellaan useille ikäryhmille sopiviksi, jolloin useampi lukija löytää niistä iloa! Esimerkiksi Harry Potter-, Percy Jackson- tai Muumi-kirjat ovat useamman ikäryhmän kestosuosikkeja. Monet myös lukevat mielellään uudestaan kirjoja, jotka ovat olleet esimerkiksi omassa lapsuudessa itselle tärkeitä lukukokemuksia.

Kannustankin siis lukemaan rohkeudella niitä kirjoja joista pidät! Jos kaipaat lisää lukuvinkkejä, voit katsoa esimerkiksi täältä Nuortennetin toimittajan suositukset: https://www.nuortennetti.fi/arki/tylsaa/lukeminen/nuorten-kirjavinkit/

Aurinkoista ja iloista kevättä sinulle! <3

Nou Shein

ei noloa, hyvä että luet edes jotain.

Vastaa aiheeseen: Onko tää noloo?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top