Siirry sisältöön
Tyttö 13v

Moi, oon 13v tyttö ja oon huolissani yhestä asiasta. Mulla alko valkovuoto noin 9-10 vuotiaana, eikä mulla oo vieläkään menkkoja. Onks tää normaalia. Mulla on jo karvoja ja rinnat kasvanu, lisäksi syön hyvin ja terveellisesti ja liikun tarpeeksi ( treenit 5 kertaa viikossa, eli 7 tuntia 30 minuuttia + koululiikunta ( 2 tuntia per viikko ) ). Haluun että joku vastais, koska oon tosi huolissaan :(

Hei

Hei. Vielä en olisi huolissani, vaikka kuukautiset eivät ole alkaneet, normaali kuukautisten alkamisikä on 10-16 vuotta ja siihen vaikuttavat monet asiat, esim. minkäikäisenä omalla äidillä on alkanut kuukautiset, ravinto ja liikunta. Sinulla on kuitenkin murrosikä jo hyvin käynnissä, joten eiköhän ne kuukautisetkin sieltä pikkuhiljaa ala. Ja kerrot, että syöt hyvin ja liikuntaakin on riittävästi. Jos asia kovin mietityttää käy kouluterveydenhoitajan kanssa juttelemassa.

bower

Mulla alko vitosluokan syksyllä 11 vuotiaana vuotiaana valkovuoto ja luin jostaki, että kuukautiset alkais 0,5-1 vuoden päästä valkovuodon alkamisesta. Mulla alko kuitenki vasta sillon menkat, ku olin täyttääs 13 eli men yli 1,5 vuotta valkovuodon alkamisesta. Uskon ettei sulla oo mitää hätää sen kanssa, koska se on niin yksilöllistä kuinka ne alkaa ja missä suhteessa valkovuotoon.

Vastaa aiheeseen: Onko tää normaalia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top