Siirry sisältöön

Onko tää normaalia? Onko tää oikein 12 vuotiaille?

Mintlix kid

Tein tyhmästi kun menin kerran sopimaan yhden ystäväni kanssa että menisin [osa tekstistä poistettu] keskustan lähelle rdp:hen(random dance play). Minulla ei ollut lupaa mennä keskustaan kenenkään kanssa, mutta päätin tyhmänä mennä sinne hänen kanssaan. Olin juuri perillä kun minä näen viestin isältäni: Missäs meet? (Minulla on Family link) jonka ylä puolella kuva minun sijainnistani.. Olin unohtanut koko sijainti asian ja aloin melkein itkeä.. sitten hän soittaa ja alkaa raivota ja huutaa minulle samalla kun äiti puoleni huutaa samaan aikaan taustalla. Aloin tietenkin itkeä enkä tiennyt enää mitä tehdä.. Sitten sanottiin että minun piti ilmoittaa kaverilleni etten voinutkaan olla hänen kanssaa, sain kuukauden arestia ja en pääse harrastuksiin joita on kolme… Onko tämä toiminta aikisilta ihmisiltä oikein vaikka teinkin näin väärin?

Görl

Siis mulla on ainaki silleen et kunhan ilmotan että minne meen, miksi ja kenen kanssa nii sit se on ok.
Mut siis musta toi kuulostaa aika oudolta että saat isot raget keskustassa olosta😐.

m

kuulostaa ja tuntuu varmasti tosi epäreilulta sun vanhemmilta, ku harrastukset ja kavereiden näkemine on kuitenki iso ja tärkee osa elämää ja kuukaus ilman niitä on oikeesti aika pitkä aika.
mä uskon, et sun vanhemmat haluu vaan suojella sua, mut toisaalt saattaa olla ettei ne ihan ymmärrä, et miltä tuntuis olla sun asemas.
tiiän, kuinka vaikeelta se tuntuu, mut jos yrittäisit jutella niiden kaa? alottaisit keskustelun iha rauhassa ja tekisit selväks et ymmärrät myös ite tehnees väärin ja lupaat, et opit täst kerrast. kerro milt sust tuntuu ja yritä kertoo, et niiden ratkasu tuntu epäreilult. ehk sit voisit ehottaa et kotiarestia lyhennettäis tai saisit mennä vaikka ees yhteen harrastukseen sen aikana?
muista et niiden reaktiosta tai teoista huolimatta oot arvokas ja tärkee just sellasena ku oot, vanhemmat osaa välil olla epäreilui vaikkei sitä tarkottais. oot ihana ja täydelline just tollasena <3

toivottavasti täst oli ees jotain apuu,
tsemppii sulle!!

11.v tyttö

Itse saan mennä mihin vaan jos kerron minne meen, kenen kanssa ja miks. Riippuu kyllä siitä minkä kaupungin keskusta ja mihin aikaan. Siihen on varmasti hyvä syy mikset saa mennä keskustaan ja se on harmi ettet saa. Ja mun mielestä se ei oo oikein jos sulle raivotaan siitä että meet kerran sinne minne et sais, mut jos se toistuu niin sitten ymmärrän.

Anteeks jos pahoitan sun mielen, ei ollut tarkoitus🫤

Vastaa aiheeseen: Onko tää normaalia? Onko tää oikein 12 vuotiaille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top