Siirry sisältöön
Honeyblossom

Nimimerkki: Honeyblossom

Hei, olen vampyyrimainen ja keijumainen teini, joka näkee kauneutta pimeydessä. Bubblegum Goth.🖤🍭🌸 Rakastan hautausmaalla kävelyä.🥀 Siellä on rauhoittava tunnelma. Ymmärrän, että joittenkin mielestä hautausmaalla olo on pelottavaa. Se voi kyllä johtua siitä, että kuolema on tabu aihe, vaikka mun mielestä se on yhtä luonnollinen asia kuin syntymäkin.🕊 En itse pelkää kuolemaa, se ajatus on enemmänkin lohdullinen ja helpottava.. En itse ainakaan jaksaisi elää ikuisesti.
🥀🕊Kauniit kuolleet.🕊🥀 Pukeudun tälleen, koska Tämä tuntuu kivalta. Tyylini on sekoitus synkkää goottilaisuutta ja sweet fairyä. Goottilaisuus merkitsee minulle hyvin romanttista maailmankatsomusta.❤ Romantisoin surua, kuolemaa, kaipuuta menneisyyteen, jota ei koskaan ollut, tai tulevaisuutta, mitä tuskin tulen näkemään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisin aiheuttaa ympärilleni tuskaa – goottilaisuus ei perustu vihaan, vaan kauneuden löytämiseen ja sen toteuttamiseen.  Huoneeni on sisustettu pääkalloilla, kynttilöillä, Mustilla ruusuilla, ja sängyllä on pehmoeläimiä, erityisesti pupuja. 2 mutta myös keiju aiheisilla koristeilla, winx nukeilla ja tähdenlennoilla. 💕🍭Synkkien juttujen lisäksi tykkään kaikista keiju jutuista, merenneidoista, glitteristä ja muista kauniista jutuista.💕🍭 Ihq! Siis mä rakastan bubblegum fairy sweet juttuja!
Pidän kirjoja lähelläni ja luen niin paljon kuin mahdollista. Harrastan pimeiden laulujen ja runojen kirjoittamista, ja yöelämää.🌙 Sanon usein synkkiä asioita. Mutta osaan kyllä käyttäytyä kunnolla. Suosikkituoksuni on vadelma. Laitan sitä joka päivä, ja muistan myös meikata.💋 Meikkaan yleensä ihon todella vaaleaksi, ja tummanpunaista huulipunaa. Minulla on tummat hiukset, joissa on pinkit babylightsit, ja päällä on musta röyhelömekko ja päässä musta huntu! Vaatetyylini on Creepy Cute, ihq!<3 Käytän pilkkuprinttejä, vaatteita joissa on zombifoituja makeisia, pettipants ja muita nättejä röyhelöitä. Mä aion aikuisena vaihtaa nimeni Cinderellaksi tai Cindyksi. Uskon keijukaisiin<3 Mulla on hyvä ruokavalio, siksi ihoni pysyy niin hyvässä kunnossa. Syön kasviksia, ja juon 8 lasia vettä päivässä, koska se on suositus. Usein sitruunalla maustettuna.🍋 Suosikkimakeiseni on tumma suklaa.🍫 Seksuaalinen suuntautumiseni on prokulseksuaalisuus, ja sukupuoleni on… No, tytöltä, koska meikkaan ja pukeudun mekkoihin, mutta mulla puuttuu ”se yksi” elin, muttaa klitoris löytyy! Mä runkkaan aika paljon😂 En oo koskaan pannut kerään, mutta ihastuksia löytyy! Kannatan perinteisiä arvoja, kyllä se tyttöjen asu on mekko, ja poikien asu on, housut! On vain tyttöjä ja poikia. (Mutta inter) Mies ja nainen KUULUU naimisiin. Lempivärini on musta ja ehkä viininpunainen, tosin myös sellainen haaleen lila, ja rakastan talven aikaa, kun silloin on niin pimeää ja kaunista, kynttilöitä aah,☺. Kuuntelen GHOST musiikkia, mutta myös 50-luvun hittejä. En vietä halloweenia, mutta vietänkin Pyhäinpäivää. Olen siis aika perinteinen teini erottuvasta tyylistäni huolimatta.

Etsin 8-17 vuotiasta ”kammottavaa” poikaa, joka kiinnostuisi musta. ⚠️EI TROLLEJA!!!!!!!⚠️🚫 Täällä ei voi olla suhteessa, mutta voisin ainakin jutella. Tässä prinssini vaatimukset^^:

1. On poikamainen. Se tarkoittaa olevan vahva, peloton, ja käyttää voimakasta kieltä.^^
2. Poikamaisuuden lisäksi on aivan Prinssi Uljas: avaa ovet, on herrasmies.🤴❤
3. Saa polttaa, mutta ei ole pakko!^^
4. Tietenkin goottilaisuus, mutta ei ole ilkeä, tarkoitan vain kauneuden löytämistä synkistä asioista.🕊❤

Jos kiinnostuit ja olet kuvauksen kaltainen poika, onnittelut! Sait maailman parhaan tyttökaverin.

Loppuun vielä lempi emojit:🖤🥀💀💕🕊🩸♥️💋🤍🍥🍨🍭🍷🧛🏿‍♂️☠😇😉🤣🤑😛☺🤗

Ps. Mä oon ollut ohjelmassa! Se tuli vuonna 2016.

Jos on lisä kysymyksiä, kysy vain!💕

Daa daa daa!<33 btw, tän kirjoittamiseen meni koko päivä, ja eilen illalla aloitin.🐶 choock!

Poika

Kuinka vanha oot?

Poika15v

Moro, en oo ehkä suoraan gootti, mutta ajatusmaailma kiinnostaa, kuuntelen goottimusaa ja tälleen. Tosiaan se että minkä ikänen oot kiinnostaisi [Osa viestistä poistettu.]

14v

Hyvältä kuulostaa :D

Honeyblossom

14

Suonjar🌈

Mä en tykkää adjektiivista poikamainen.

Rändömi

Suonjar, mitä tarkoitat?

SpageLi🏳️‍🌈

Ja Suonjar🌈, ilmoitat sen täällä, koska…?

🥀

Hei,
en ole poika, mutta ajattelin tulla juttelemaan tänne, koska kuulostat niin ihanalta!🖤 Jos et ymmärtänyt, niin olen tosiaan tyttö. Itselläni ei sinänsä ole ihan selvää tyyliä, mutta yhdistelen mielialan mukaan vähän goottilaisuutta, lolitaa, kawaiita ja pastel gothia. Bubblegum goth ja sweet fairy on myös tosi ihania!💗 Itse en meikkaa, paitsi tummaa ripsiväriä, mutta laitan aina jotain tuoksua, joka on yleensä ruusu.🥀 Pitäisikin varmaan kokeilla vadelmaa… Goottilaisuus merkitsee minulle omanlaistaan elämäntapaa, rauhallisuutta, hiljaisuuden ihannoimista ja elämän romantisointia. Luen paljon, yleensä runoja ja surullisia tarinoita. En näe niitä varsinaisesti surullisina, vaan enemmänkin romanttisina ja kauniina.💋 Musiikkimakuun en samaistu, mutta talvi on kyllä ihanaa aikaa.☺️ Ja lempivärini on ehkä pastellin lila, siis sellainen tosi vaalea.🧚‍♀️ Runkkaan myös aika paljon, ja fantasioin seksistä, se on unelmani… Ymmärrän, jos et halua kertoa, mutta millaisessa ohjelmassa olet ollut? Kiinnostaa vaan… 🥀 Vanhemmat ei ymmärrä goottilaisuuden arvoja tai ajatusmaailmaa, joten huoneeni on aika vaalea, vaikka haluaisin sinne jotain synkkäkin. No, näkevätpä sitten joskus, kun muutan omaan asuntoon… 🖤 Olisi kiva kuulla sun runoja? Lopuksi vielä lempiemojit: 🥀💧💋🌸😘🌿💔🦋🦢😙🧛🏻‍♀️🧚‍♀️💕🙈😭🕊🍨🖤🍭🥲🍷🗝 🫧🥹🪦🪔🌘💍🍭 Saa tulla juttelemaan!

~ 14-vuotias tyttö 🥀

[osa viestistä poistettu]

Suonjar🌈

Tarkotan sitä, että alotuksessa käytetään sanaa poikamainen, enkä tykkää siitä sanasta. Ei siinä musta ole mitään epäselvää.

🍷

Mun viestiä ei julkaistu. Miksi?

Poika15v

Miks nää ei lähetä viestejä??!
Mitä olen yrittänyt sanoa: [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen
ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/%5D

Honeyblossom

Poika 15: sano vaan, mitä haluat. Mua ei haittaa :) Harmi ku ei julkase, toivottavasti julkasis.

Poika15v

Niin että: [Osa viestistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/%5D

Poika15v

Voisko jo julkasta [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/.]

Vastaa aiheeseen: Onko täällä ”Kammottavia” poikia?😉

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top