Siirry sisältöön
IhmetteleväIhminen

Oon vain kiinnostunut jos täällä on muitakin kuin noita kahta, kun suomalaisessa mediassa lähinnä nämä kaksi tulee esille. Ei ole tarkoitettu loukkaamaan kristittyjä tai ateisteja, mutta muut ei hirveästi saa tunnustusta/esilletuloa Suomen mediassa. Eli siis jos olet jotain muuta, niin kerro vaik mitä olet/mihin uskot ja jotain omia ajatuksia tai esim. ikä jne. ja miten päädyit tähän uskontoon (syntymällä, liittymällä…?)

a

Buddhalainen olen. Virallisesti tosin uskontokuntaan kuulumaton, sillä en toistaiseksi kuulu mihinkään buddhalaiseen yhdistykseen, mutta noudatan k.o. elämäntapaa. Kypsyttelen vielä ajatusta liittymisestä.

Oon syntyny muslimiks ja 12v, mut oon sellain ateisti et en usko niihin juttuihin.

Muuten se että muita uskontoja ei kauheesti suomen mediassa näy voi johtua siitä, että Suomessa on eniten kristittyjä.

⛧Gotasata⛧

Olen henkeen ja vereen satanisti <3! Olen 15-vuotias ja satanisti olen ollut nyt n. 3 vuotta. Ja muistakaa ihmiset, että satanismi on eri asia kuin saatananpalvonta! Itselle se on osittain itseilmaisua, ja asia joka luo mukavuutta omaan elämään ja yhteisön! Päädyin satanistiksi, koska tunsin muutamia jotka olivat satanisteja, ja vaikka suomessa ei olekaan satanistista uskonnollista yhdyskuntaa, ei se vaikuta siihen, ettenkö voisi olla satanisti. Muistakaa sekin, että uskonnonvapaus tarkoittaa myös sitä, että voi uskoa ja pitää voida uskoa, ja harjoittaa uskontoaan, vaikka sitä ei olisi Suomalaiseen yhteiskuntajärjestelmään rekisteröity virallisena uskonnollisena yhdyskuntana!!!

hei

Oon kristitty ,mutta mun mielestä on ihanaa , että täällä on myös muiden uskontojen edustajia.❤️Itse en kuitenkaan varsinaisesti usko Jumalaan ja joskus tuntuu ,että olen epävarma uskostani ja haluaisin kuulua johonkin toiseen uskontoon tai en uskontoon ollenkaan. Tällä hetkellä pysyn kuitenkin kristtittynä.

Vastaa aiheeseen: Onko täällä muita kuin kristittyjä/ateisteja?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top