Siirry sisältöön
Tyttö

Olen nyt tuntenut erään miehen jo yli vuoden. Törmäsimme pitkästä aikaa toisiimme, ja olemme nyt pitäneet yhteyttä. Hän on pyytänyt minua elokuviin, syömään, kahville, ulos ja ihan vain ”hengailemaan”. Ensin se oli mukavaa keskustelua, joskin vähän liian innokasta. En pitänyt esimerkiksi siitä, että hän halaili minua taukoamatta ja kosketteli hartioitani.

Nyt se on sitten edennyt aika äärimmäiseen pisteeseen: Saan poskipusuja, hän kävelee kanssani käsi kädessä ja yleensä tuiottaa minua pitkään silmiin ja välillä näyttäisi, että hän suutelisi jos en kääntäisi kasvojani pois. Hän haroo hiuksiani, kuuntelee juttujani liiankin tarkasti ja haluaisi nähdä vanhempani. Joskus tuntuu, ettei hän anna minulle tilaa hengittää.

Ensin olin innoissani, ja se tuntui kivalta. Kuitenkin se alkoi käydä ahdistavaksi, ja lopulta oli pakko vain irroittaa, ja juosta pois. Pahoittelin asiaa jälkeenpäin ja hänestä se oli ok, ja yritin selittää etten kaipaa niin läheistä menoa, kun mitä se on nyt. Hän vastasi vähän kiusaantuneita, että olemme vain kavereita emmekä sen enempää.

Kuitenkin taas kun näimme, niin sama meno jatkui: Satunnaiset pusut, liian pitkät katseet, halailu, kädestä pitäminen, minun nosteluni, ja esimerkiksi minuun nojailu, jos hän sattuu vieressä olemaan.

Ensin tahtoisin tietää pojilta, olisiko tämä ihastusta? Hän ei tee näin toisille, sen olen saanut selville, vaikkei hän tahtonut sitä kertoa ensin. Olen hieman kiusaantunut, koska en usko että tunnen samoin pitkään aikaan, mutten tiedä osaanko tuoda sitä tarpeeksi hyvin ilmi. En kuitenkaan viitsi tökkästä sitä heti päin naamaa, kun ei edes tiedä ovatko nuo yritykset vain huomionhakua, vai mitä. Aluksi uneksinkin siitä että saisin suudelman, mutta mitä läheisemmäksi hän käy, sitä kauemmaksi tahdon mennä.

Tytöiltä tahtoisin tietää, että miten tälläisessä tilanteessa te toimisitte?

?

todellakin on! siitä vaan eteenpäin parisuhteeseen jos itekin tykkäät kyseisestä miehestä :) way to go sister jatka samaa rataa!!!!!!

pikkUnen

Mut jos sä et oikeesti haluu ja sulla on paha olla tavallaan, ni en tiiä, kannattaako sit jatkaa. Tai jos kertoisit siit sille?

Hejj

No kyllä tuo on ihastusta ihan selkeesti, mutta jos sulla ei oo tunteita kyseistä miestä kohtaan, ja tuosta viestistä sain sellasen käsityksen että et hirveemmin nauti siitä läheisyydestä nii sillon sun pitää sanoa siitä sille, älä anna sen tehä sulle sellasta mikä sua ahistaa! Mutta voit kertoo sen hienovarasesti :)

Nimetön

Mies on ihastunut sinuun, tai haluaa olla (parisi).

Vastaa aiheeseen: Onko tämä ihastusta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top