Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moiiiii! Siis onko kellään sellasta ystävää johon voit luottaa 100000000%, jolle voit puhuu kaikesta ja jonka kaa on kiva olla eli toisin sanoen parasta ystävää. Ite niiiiiiin kovasti haluisin sellasen koska mul ei ikinä oo ollu sellasta kaverii ja nyt yhestä mun luokan tytöstä joka on uus niin vois tulla mulle sellanen ystävä mutta mä oon tietenkin mahollisesti muuttamassa niin eihän siitä sit voikkaan tulla sellasta): Oon haaveillu sellsest tyypist monta vuotta ja oon nyt siis 6-luokal. Jos teil on tollasii ystävii niin kertokaa mitä teette niiden kans ja voitteko puhuu kaikesta maan ja taivaan välil(: Anteeks sekava teksti ja heippa(:

Feeniks

Hei kannattaa sit kattoo tarkkaan kenet otat sun parhaaksi kaveriksi, nimittäin jos se on sellanen käärme ja selkäänpuukottaja ni 😬.
Oikeesti, kato pikkusen miten se käyttäytyy ennen ku alat mitään bff juttua sen kaa

Olive :)

Tottakai mulla…….ei ole. Kenenkään ei voi luottaa. Minä vannon, ei keneenkään.

Spageli

no ei oikeastaan, kavereita kylläkin

Tyttö010💋

En ny sanois että voisin luottaa mun ”parhaisiin” kavereihin 10000% mutta kyllä mä niille kerron KAIKEN🤩

Kyllä kaikki jossain kohtaa löytää luotettavan ystävän👉👈

Girl_power 010 💋

Ei oo ihan niin hyvää 🥺🥺

Tyttö

Se jota luulin parhaaksi kaveriksi kertoi mun kaikki salaisuudet eteenpäin. Löysin uuden parhaan kaverin, mutta sillä on yks toinenkin paras kaveri jolle se kertoo KAIKEN joten en voi kertoa hänellekään mitään todella salaista.

salsa

no siis mun bestis:) siihen voi luottaa sille voi kertoo kaiken ja taidan myös olla vähän ihastunut häneen:(

Meikä mandoliini täällä taas

Ei irl, mut yks Sveitsiläinen snp/pelikaveri, sille voin kertoo kaiken ja se ymmärtää.

rainbow

Joo on! Itellä 3 :D
Tosin ihastuksesta en ainakaa yhelle niistä voi puhuu (kosk tää fendi o mu ihastus mut you get it lol)

L😊💔E

Mulla on aina ,koko mun elämän ollut paras ystävä. Ekan sain jo 3-v ja se johtuu varmaan siitä että oon niin helposti lähestyttävä ja ystävällinen ihminen. Mulla oli se paras kaveri jonka sain 3-v kakkosluokan loppuun asti mutta sitte vaihdoin koulua ja se sai uuden bestiksen (oon edelleen sen kaveri ,mutta en paras).Sen jälkeen mulla oli kausi ,jolloin mulla ei ollu bestistä ,mutta nyt musta tuntuu että oon saanu sellasen ,koska uskotaan toisillemme kaikki salaisuudet ja se on muutenkin lojaali ja ihana ihminen. Jos haluaa bestiksen niin kannattaa olla ystävällinen ja mennä jutteleen ,sekä alussa kertoo jotain pieniä salaisuuksia ( testi ,jolla saat selville voiko siihen luottaa) ja kattoa kertooko se niitä eteenpäin.Jos kertoo niin se ei tuu olleen se oikee ja sitte pitää vaan jaksaa jatkaa se parhaan kaverin etsintää kunnes se osuu kohdalle. 😊

Vastaa aiheeseen: onko teil hyvää ystävää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top