Siirry sisältöön
11v. tyttö

Moi, oon 11v. tyttö.
Oon vitosluokalla ja jotkut meidän luokan tytöt meikkaa. Haluaisin itsekin, mutta en uskalla kysyä äidiltä sitä.
Oon kysynyt vain milloin hän on alkanut meikkaamaan. Siihen hän sanoi, että yläasteella! Mä oon ihan varma, että hän ei tule suostumaan, jos kysyisin, että voisinko käyttää vähän ripsiväriä tai vaikka huulikiiltoa. Olisiko teillä ideoita, miten voisin kysyä meikkejä minun äidiltä? Ei haittaa vaikka vastaisit myöhään. Todennäköisesti tulen tänne uudestaan. Kiitos teille jo valmiiksi! <3

hyväntekijät

Moi!

Äitisi varmasti ymmärtää, kysy vain rohkeasti. Muista kuitenkin ettei ole pakko olla samanlainen kuin muut ja voit vapaasti olla oma itsesi. Voit myös itse käydä ostamassa kaupasta hieman ripsiväriä ja vaikka huulikiiltoa. Go girl oot upee!🫶🏻🫶🏻🫶🏻

💚

Moi! Mulla itellä oli tää täsmälleen sama ongelma, joten tiedän tunteen. Olen itse kasilla mutta silti. Olin niitä meijän luokan ainoita tyttöjä jotka ei vielä meikanneet, mutta tiesin että en tule olemaan vika jos aloitan koska minulla on lestaadiolaisia kavereita joilla ei ole edes mahdollisuutta siihen.
Mielestäni ripsari ei ole edes paha vaikka oletkin viitosella tai sitten voisit vaikka kokeilla vaan ripsien taivuttamista. Minun tapauksessa ei edes huomaa onko mulla sitä meikkiä vai ei ja jos olenkin vain taivuttanut niitä ripsiä se näyttää aikalailla samalta kuin ripsivärin kanssa. Toivottavasti rohkaistut ja kysyt äidiltäsi. Stemppii sulle!!

I am very dumb 😌

Hei! Ite oon 13-vuotias, enkä oo ikinä meikannu, samasta syystä kuin sä. En vaan jotenkin kehtaa/viitti/uskalla kysyy mun äidiltä, mutta silti haluaisin. En tiedä, kannattaako sun ees kuunnella mua, mutta tässä on pari esimerkkiä, miten voisit kysyy:

Jos sun äiti meikkaa, niin helppo juttu: meet sen luo, kun se laittaa jotain ripsiväriä ja kysyt, voitko kokeilla tai voidaanko ostaa sullekin?

Meet kaupassa sen luo ja kysyt jossain meikkihyllyn kohalla, että saisitkohan tollasen?

Kun näät jonkun hyvän huulikiillon tai ripsivärin, niin pysähyt ja sanot, että sun luokkalaiset käyttää tota ja se on kuulemma hyvä, saatko sellasen?

Sanot vaan ihan millon vaan, että sua kiinnostais kokeilla jotain, että oisko se ok ja saisitko jonkun pienen vaikka synttäri-/ joululahjaks?

Mutta et sä muutu yhtään sen kauniimmaks, vaikka meikkaisit, eikä sun ikäsen ihan välttämättä tarvii eikä kannata. Onnea silti!

Don’tlookatmelikethat

Ei ton ikäsen kantsii vielä meikkaa! :)

Toinen tyhmä täällä…

Ei ton ikästen kannata vielä ees miettii tollasta, erityisesti meikkaa myöhemminkin!

Toinen tyhmä täällä…

*ehit, ei erityisesti! Tää puhelin taas vähän korjailee sanoja…

Elily!!

Moi on ollu sama tillane onnistuin kysyy ne sano ei mut myöhemin joo❤️🙂 kanataa kysyy ainakin😘 se on aluksi vaikeita😁tiiän tunteen

Apina

Sama ongelma):

Vastaa aiheeseen: Onko teillä ideoita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top