Siirry sisältöön
kyselijä

Uskovainen ja runkkaa. Koska olen uskovainen ja runkkaan noin 2-3 kertaa viikossa tai riippuu fiiliksestä. Kukaan kavereistani (uskovaisista) ei runkkaa tietääkseni. Pitäskö lopettaa koko touhu vai jatkaa normaalisti. Toisinaan siitä on nii vaikeeta päästä irti kun se on niin hyväntuntusta. :3

tyttö15v

moi! älä todellakaa lopeta sitä jos tuntuu hyvältä!!! :) tee sitä mistä ite tykkäät, olit sitten uskovainen tai et. Uskonnon ei pitäisi mun mielestä rajoittaa itsetyydystä, kun se kuitenkin on osa murrosikää :)

Nimetön

Jos on oikeesti (eli haluu seurata Jumalaa, uskoa jnejjnejne) uskovainen niin pitäis olla valmis luopumaan ”hyvistäkin” jutuista mitkä vois olla vaikkaa syntiä tai niin edelleen…Raamattu (jos oot kristitty) ei suoraan sano onksse kiellettyä (=huonoksi luodulle) mut jos haluu seurata ohjeita ja Jeesusta niin rukoile apuu,kysy vaikka kirkon työntekijältä irl tai netissä että mitä kannattais tehä.Ihminen ei voi sanoo Jumalan puolesta mitää (että onks joku syntiä tai oikein) mut apuu voi rukoilla ja pyytääei kaikki muutenkaan itsetyydytä ja yleensä se menee ohi se vaihekkkin.riippuvaiusuus tietty on huonompi juttu mut oikeesti kantsii rukoilla ja pyytää apua ihmisiltä ,vaikka kirkolta tai srk) tai Jumalalta :) Tsemppii!!!

MLL Ylläpito

Omaan kehoon tutustuminen (ja seksuaalisuus ylipäänsä) on täysin normaalia ja kuuluu kasvuun ja kehitykseen. Itsetyydytyksessä ei ole mitään väärää, kunhan sitä harjoittaa omassa rauhassa. Se on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja siihen, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Iän myötä tarve itsetyydyttää voi vaihdella.

Kuten monesta asiasta, tästäkin, ihmiset voivat olla eri mieltä. Kannustaisin sinua kuuntelemaan itseäsi ja mahdollisesti juttelemaan jonkun luotettavan lähiaikuisen kanssa asiasta. Jos haluat jutella asiasta lisää nimettömänä, voit myös soittaa meidän Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111. Kesällä päivystämme joka päivä klo 17-20. Puhelin on maksuton ja täysin luottamuksellinen.

Hyvää kesää! :)

Vastaa aiheeseen: onko väärin jos on:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top