Siirry sisältöön
justgirl

Moi, oon ny lukenu jo muutamia keskusteluja tääl ja kun pojilta kysytään että mistä me pitää tytöissä niin aika monessa kohdassa tulee esille perse ja tissit. Ymmärrän kyllä että niistä tulee ns.plussaa mutta onko muutkin asiat yhtä suuressa arvossa esim.luonne, elämäntavat tai kasvojen piirteet?

.

Juuri nuo kolme viimeistä jotka sanoit on myös (ainaki mulle) tärkeitä.

Yeaboi

Ainaki ite katon et miltä näyttää. Jos semi hyvä tai parempi ni meitsi käy kuumana. Mut tietyst luonne ja ne mitkä sanoit ni merkitsee tosi paljon mulle. Niinku ulkonäkö tekee ensivaikutelman mut suhteen jatko riippuu just luonteesta ja semmosest… En oo koskaa olla seurustelusuhtees mut haluisin mut en uskalla.

JokuSeko

Tähän totean sen, mitä oma äitimuorini on tästä asiasta sanonut: ”Sillon kun etsitään jotakuta yhen illan tansseihin tms. illan viettoihin, katotaan ensisijaisesti ulkonäköön. Kun taas etsitään seurustelukumppania/oikeaa tyttöystävää, niin sitten kyse on ensisijaisesti luonteesta ja muista henkisistä ominaisuuksista.”

Tää on mun mielestä aika tyhjentävä vastaus. Joo-o, oishan se aivan mahtavaa jos se luokan kuumin mimmi tykkäis susta ja suostuis sun pariks tansseihin, mihinkä lie. Mutta jos pitemmän päälle paljastuu, että se on hirveä luonteeltaan tai käyttää sua vaan hyväkseen näyttääkseen kavereilleen mutta ei välitä susta tippaakaan, niin ei siinä kohtaa ole ulkoisella olemuksella enää MITÄÄN väliä. Kyllä tyttöä ja ketä vaan voi ja pitää rakastaa vaikka ei olisi ulkoisesti äärimmäisen kaunis, se ei ole rakastetuksi tulemisen vaatimus.

Moni luonnollisesti tuntee välittömästi vetoa kauniiseen yksilöön (minä myös xd), mutta kyse ei silti välttämättä ole rakkaudesta vaan ennemmin himosta. Nimittäin rakkaudessa uhrataan omaa aikaa toiselle ja ajatellaan nimenomaan toisen parasta. Mutta jos kyse on himosta, halutaan vaan tyydyttää itseään toisen kautta, eli ajatellaan vaan itseään. Jos vielä kuulet jonkun pojan väittävän että vain perseellä ja tisseillä on väliä, huomioi, että onko se ensinnäkään tosissaan. Jos on, niin siinä kohtaa mieti, että mitä sellainen henkilö sitten oikein ajattelee seurustelun olevan/mitä hän siitä haluaisi tuommoisella ajattelulla. Kyllä varsinkin iän myötä alkaa nimenomaan se toisen PERSOONA tulla oleellisemmaksi. Tässä murrosiän hormonipöhnässä nyt vaan on vähän vaikee ajatella selkeästi, mutta kyllä se siitä selkenee.

Vastaa aiheeseen: Onko vain perse ja tissit se juttu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top