Siirry sisältöön
IndieTyttö🪻💅

Onks muilla tää sama tilanne? Lukekaa Please loppuun🪻

Eli oon siis tyttö. Oon kolme kertaa ihastunut poikaan, mutta se juttu ei oikeen lähtenyt mihinkään. Nyt musta tuntuu että oon saanut pojista poikaystävänä ”tarpeeksi”. Eli haluisin tyttöystävän. En oo ihastunut tyttöön, mutta oon silti aika varma seksuaalisuudestani. Näin täällä jossain jonku samantapaisen jutun, mut kadotin sen ): en oo varma mut ehkä kommentoin sinne jotain nimimerkillä Tyttö11v

Eli oisko jollakulla ideoita, miten löytäisin tyttöystävän? Eli lapsille tarkoitettuja deitti palveluita, mieluiten jotain jotka on niinku nettideittailua, ei sovelluksia Please. Oon siis 11v ja en usko et mun vanhemmat ymmärtäisi tätä. Ne vaan olis sillee ”ooksä nyt ihan varma?” Tai ”ei semmoiset deitti sovellukset oo lapsille” tai jotain sellasta. Oon vähän ajatellut kertoo mun tädille koska se on kans tämmönen. Se on yhdessä tytön kanssa.

Lisäksi haluisin vaihtaa mun nimen vähän sukupuolineutraalimmaksi, vaikka en oo trans.

Et joo, onko kenelläkään samaa tilannetta? Jos on, niin voisitteko auttaa? Mä en tiedä yhtään mitä pitäis tehdä. Deitti palveluita lapsille?

IndieTyttö🪻💅

Heinänkorsi

Hei Indietyttö!

En tiedä lapsille sopivia deittipalveluita. Ymmärrän tilanteesi, ja sinuna kertoisin vanhemmilleni. Tiedän, että vanhemmilme kertominen on vaikeaa, mutta vanhempasi osaisivat ehkä auttaa sinua. Myös lähimmille ystäville kertominen voisi auttaa.

T:Heinänkorsi

Lilluva juustonpala

Mulla ei oo tälläistä tilannetta mutta minun mielestä sinun ei vielä kannattaisi tai miettiä tälläisiä asioita.

Vastaa aiheeseen: Onks muilla tää tilanne?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top