Siirry sisältöön
Menkkatyty

Siiis tänään oli ihan normaali päivä. Oli etäopetusta, tuli vessahätä ja menin vessaan. Sitten huomasin että pikkarit oli ihan veressä.
Ajattelin heti että omg tuliko ne menkat nyt? (Oon siis 14)
Sanoin äidille ja äiti neuvo miten side laitetaan. Nyt tuntuu että vaippa olis haha.
Mut siis mulla ei oo mitään kipuja ja tää on vähän outoo. Ehkä siellä oli vaan haava? Vai oliks nää nyt menkat?

Voisko joku antaa vinkkejä yleisestikkin menkoista selviämiseen :D

Mun tunnetta on niin vaikee selittää haha oon innoissani ja peloissani.

12v

Veikkaisin että oli menkat. Ei ne välttämättä oo kivuliaat, mulla ei ainakaan oo ollu. Mulla on vaan ollu sillee et ärsyttää ku tuntee sen veren koko aika mut ei voi tehä mitää et se loppuis.
Kuin usein siteet pitäs muute vaihtaa? Xd
En osaa oikeen auttaa enempää

Aina ei ole kipuja

Uskon, että ne oli menkat. Aina ei oo mitään kipuja. Toisilla taas on tosi pahat kivut. Älä pelkää. Menkat on luonnollinen osa elämää, jotka me naiset koetaan. Kyllä sä pian saat tietää, oliko ne ne, koska jos ne tulee ens kuussa uudelleen, ne oli ne! ❤️

:) 13v

Hei!

Minäkin uskon, että ne oli menkat. Itselläni menkat alko 12 votiaana. Nyt olen kometoista.

Tsemppiä!

Pöö-koira

Ei kaikilla naisilla ole menkkoja. ⤵️.

.

”Murrosikää ei kuulunut
Laura oli 14-vuotias, kun kouluterveydenhoitaja huolestui vuosittaisessa tarkastuksessa hänen kehityksestään. Lauran pituuskasvu oli jäänyt junnaamaan paikoilleen.

Muiden samanikäisten tyttöjen rinnat kasvoivat ja kuukautiset alkoivat. Lauralle tällaisia murrosiän merkkejä ei kuitenkaan tullut.

– Olin harrastanut erittäin aktiivisesti telinevoimistelua ja tanssia ja tiesin, että kova urheilu voi aiheuttaa sitä, että kehittyy jälkijunassa. Ajattelin, että kaikki johtui tuosta ja että murrosikäni alkaisi myöhemmin.

Alkuun Lauralla epäiltiin keliakiaa tai kilpirauhasen vajaatoimintaa. Kun nämä voitiin lukea pois laskuista, Laura lähetettiin Lastenklinikan endokrinologiselle poliklinikalle tutkimuksiin.

Laura oli ehtinyt täyttää 15, kun hänellä todettiin etiologialtaan epäselvä gonadidysgenesia, toiselta nimeltään Swyerin syndrooma.

– Silloin ei vielä puhuttu intersukupuolisuudesta, vaan löysin termin vasta parikymppisenä.

Lauralle kerrottiin, että hänellä oli miehen XY-kromosomit.

”Ihmiset, joilla on Swyer, tyypillisesti määritellään syntymässä tytöiksi kehonpiirteidensä perusteella. Heidän kehonsa on lähes kaikilta osin samankaltainen kuin muillakin, jotka on syntymässä määritelty tytöiksi”, Sukupuolen osaamiskeskus kertoo sivuillaan.”

horsegirl

varmasti oli menkat. en usko, että muuten vert tulis öööön

mul aljo 5 v ni en varme usko et siul ei os

🤯

Kaikilla naisilla ei ole menkkoja. On näyttelijä nimeltä Laura Allonen, niin sillä ei ole, ja on miehen kromosomit niin siks ei oo. Kaikilla ei oo.

Vastaa aiheeseen: Onks nää menkat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top