Siirry sisältöön
:3

En oo ihastunu kehenkään poikaan, vaikka sitä pitäs tulla ku alkaa murrosikä, eiks nii? Mun murrosikä alko joskus 2 ½ vuottasit eli ku olin joku 11 vuotias. Sillon mulla oli yks julkkis ihastus sekin oli nainen. En kyll oo menny viel yläasteelle, et jos sieltä saisin ensiihastukseni? Mut jos mä en ihastu kehenkään?

Toinen asia koskee sitä et kukaan ei oo koskaan kertonu tykkäävänsä musta paitsi yks hörhö poika jonka kaa olin tavallaan. Me niiku pussailtiin jne. mut ei kumpikaan koskaan pyytäny seurustelemaan. Aika moni mun kamu on saanu internetin (fb:n) ansiosta poikaystäviä, mut mull ei oo viel ku en oo täyttäny 13 ja mun vanhemmat on aika tiukkoja. Help?

T: :3

Nimetön

Ei oo kiirettä ihastumiseen eikä seurusteluun. Oikeesti.

:)

Kaikki ei vaan ihastu ja sitten ku sä tapaat sen oikeen, ni kyllä sä sitten huomaat mitä ihastuminen on! :)

Mulla itellä taas on sellanen ongelma, että ihastun liian helposti :/ oon ihastunu opettajiinki, tunnen ihan sellast pistelyy tai sellast ja se on aika ärsyttävää ainaki tollases tilantees, ku ei haluis ihastuu :s

Ja ite oon alkanu 2 vuoden sisäl kiinnostuu enemmän tytöist… Mut en oo kertonu siitä vielä kellekkään, koska jos tää onki vaa joku vaihe.

Vastaa aiheeseen: Onks normaalia??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top