Siirry sisältöön
010tyttö

Kuuluuks olla normaalii et kaveri lyö/potkii mua?
pitäiskö huolestua siitä et oon tottunu tähän?

vattupuska666

ei ole normaalia että kaverit satuttaa fyysisesti! yritä saada tämä loppumaan, ja jos se käy liian pahaksi, voit soittaa poliiseille. kannattaisi myös kertoa jollekkin aikuiselle.

010tyttö

tämä kyseinen kaveri myös tosi usein kommentoi tai haukkuu ulkonäköäni ja suurinpiirtein kaikkea tekemistäni mutta tämä kaveri on ainoa kaverini eli jos kerron aikuiselle hän ei halua enää olla tekemisissä kanssani ja jään yksin vaikka tämä kaveri saa minut tosi usein itkemään ja oloni tuntumaan kurjaksi en halua jäädä yksin mutta fyysinen satuttaminen ei ole yleistä hän tekee sitä vain n. kerran puolessatoista viikossa

010tyttö

aina kun kaveri tekee tätä uskottelen silloin itselleni että olen tehnyt hänelle jotain vaikka oikeasti tiedän että en ole tehnyt mitään jollain tavalla se auttaa minua kestämään tätä

Prinsuu💚

Ei ole normaalia.
Kavereiden ei kuulu satuttaa toisiaan fyysisesti!
Pyydä kavereita lopettamaan tämä, jos he eivät lopeta kerro asiasta jollekin luotettavalle aikuiselle. Aikuinen osaa auttaa tässä tilanteessa.
Moikka ja kaikkee hyvää sulle<3

Suonjar

Se riippuu vähä minkälaista lyömistä se on. Jos se on ikävää, sano siitä aikuiselle. Jos taas se on leikkimielistä, etkä koe sen olevan ikävää tai satuttavan sinua, ei pitäis olla huolissaan. Mä yleensä leikkitappelen kavereitten kaa välkillä ja vapaa-ajalla. Jos se ei satu henkisesti tai fyysisesti, se on ok. Jos se sattuu tai siitä jää mustelmia, se ei tod oo ok.

Prinsuu💚

Hei ”010tyttö”
Oikeiden kavereiden ei kuulu tehdä noin toisilleen! Mielestäni sinun pitäisi kertoa tästä aikuiselle.

Kerroit myös että fyysinen satuttaminen ei ole yleistä hän tekee sitä noin kerran puolessatoista viikossa. Se on aika usein verrattuna esimerkiksi siihen että minun kaverini eivät koskaan (elleivät sitten vahingossa) Satuta minua fyysisesti.

Haukkuminen on aina väärin! Jokainen saa olla sellainen kuin haluaa.

Kerroit että jos kerrot asiasta aikuiselle, kyseinen henkilö ei halua enää olla kaverisi. Sinun pitäisi silti kertoa. Mitä jos yrittäisit tutustua muihin luokkasi tyttöihin (tai miksei poikiinkin jos haluat olla kaveri pojan kanssa)? Voisit saada paljon uusia ystäviä tällä tavalla.

Moikka ja kaikkea hyvää sulle💙
Muista että satuttaminen tai haukkuminen on aina väärin ja siitä pitää kertoa aikuiselle❤️🌈

010tyttö

kiitos neuvoista ja tuesta kaikille

Vastaa aiheeseen: onks normaalii et kaveri lyö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top