Siirry sisältöön

Onks normalii, jos on finnejä melkein koko kehos?

Helo!

No siis ei ihan. Mutta mulla on finnejä (naamas ofc) ja käsissä. Siis siellä ylempänä käsissä missä ei oo hirveesti karvoi yleensä. Tai jotain näppylöitä ne on. Mut ne on ihan niinku finnei ku ne voi puristaa MUTTA ne on pieniä ja ihon värisiä eikä yhtään kipeitä eikä punaisia. Mutta joskus mulle tuli 2 finniä (normaalia sellasta) käsivarteen sinne missä on niitä karvoja kädessä. Lol en osaa kirjoittaa oikein.

Kerran tuli perseeseen sinne alle iso punainen ja erittäin kipeä finni. Ehkä sit sinnekin voi tulla vai??? Emt eikä netistä löydy yhtään tietoo..

Joskus myös mun jalkaan (reiteen) on tullut mini finnejä mut noita jalkoihin ja perseeseen tulevia tulee erittäin harvoin.

Ne kädes olevat paranee mut niit tulee aina lisää. Mun kädet on siit ”ylhäältä” vähän läskit. Siis ei paljoo mut silleen iiihan vähäsen vain. Enkä oo hirveen vanha, 15v.

Onko normaalii? :)

siivekäs<3

Itellä ainankin on tullu reisiin finnejä mutta ei käsiin mut kyllä varmaan on ihan normaalia kun on kuitenkin normaalia että tulee selkään. Niin jos selkään voi tulla niin miksei sinne ylhäälle käsiin 🤷🏽‍♀️

Vastaa aiheeseen: Onks normalii, jos on finnejä melkein koko kehos?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top