Siirry sisältöön
12v tyttö

siis en tyylii ikinä syö aamupalaa sit koulu ruokailus en syö vaik olis nälkä koska must tuntuu et muut kattoo mua et olisin iha sika ällö ja sit koulun jälkeen yleensä syön jotain pientä paitsi jos oon kaverin kaa joskus. Ainoo juttu jota syön päiväs on niinku päivällinen koska se on ainoo aika milloin mun vanhemmat kattoo et syön nii jos ne näkee et syöm päivällisen ne varmaa luulee et syön ihan hyvin.
Jopa ku olin terkkaril sehä tietenki kysy et syönkö ainaki 5 ateriaa päiväs nii huijassin sitäki ku mun vanhemmat näkee kaiken mitä se terkkari kirjottaa ylös. [osa viestistä poistettu] Joskus tulee sellanen olo et tarviin apuu mut en uskaltaa pyytää sitä ku siit tulee niin cringe olo en tiiä miks joskus tahallaan teen jotain asioita jotka viitais et tarviin apuu ku ehkä sit joku koulust vaik huomais, oon jopa aika varma et yks poika mun luokas tietää ku se aina kattoo mua sille oudosti. En siis vaa tiiä kenelle puhuu nii on kiva et tänne voi tulla puhuu
mut joo sry ku tää on nii pitkä ja kiitti jso luit koko jutun<3 (ja sry jo on vaikee lukee en oo hyvä äikäs)

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 12v tyttö

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: onks tää joku syömishäiriö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top