Siirry sisältöön
pieniruokanenko?

Hei. Oon siis 12v tyttö. Kaikki sanoo et syön liian vähän, mut omasta mielestä syön liikaa. Jätän monesti aamupalan ja iltapalan välistä. En myöskään syö yleensä välipalaa. Silti pärjään ihan hyvin eikä mulla oo melkeen ikinä nälkä. En haluais mennä puhumaan kellekkään aikuiselle, koska oon omasta mielestä ihan kunossa, mutta muitten mielestä syön liian vähän. Tuntuu myös että tuun tosi kylläseks pienistäki ruokamääristä. Mut jos syön liian vähän, miks mulla ei sit oo koskaan nälkä? Halusin vastauksii! Kiitti jo etukäteen.

🥑avocado🥑

Oon ite 12 v ja kärsiny syömishäiriöstä.
Mun mielestä toi vaikuttaa vähän epäilyttävältä jos syöt vain kaksi ruokaa päivässä! :/

Kannattaa jutella jollekkin aikuiselle. (Kun minulla oli sh nii en myöntänyt sitä itselleni ja söin mielestäni ”liikaa”)

Sul on ihania frendei, ku kertoo tosta sulle. <3

Mulla taas tulee nälkä mutten haluu syödä koska pelkään mihocani mutta pelkään myös saavani syömishäiriön kun oksentelun koulussa ruuan. Tai olen syömättä. Sano siitä edes kavereillesi
Tsemppiä

13v tyyppi

Oon 13 v ja syön ehk yleensä joku 3 ruokaa päivässä. Mut kai mulla menee ihan hyvin. Emmä tiiä mulle tulee vaan syyllinen olo jos syön joku 5 ruokaa päivässä, tuntuu et se on IHAN liikaa. Mä tuun oikeesti tosi täyteen vaikka olisinkin syöny vähän?

mustikka

moi :)
mull itellä on ollu syömishäiriötaustaa ja voin kokemuksest kertoo, et näläntunne voi katoo jos syö liian vähän. kaikilla on tietenkin omat tarpeet siihen kuinka paljon tarvitsee energiaa, mutta kaksi ateriaa päivässä on kyllä liian vähän kelle tahansa. Myös se et tuntee tulevansa täyteen pienstä ruokamäärästä on merkki siitä, ettei syö tarpeeksi.
Parasta ois jos kertoisit asiast jollekkin luotettavalle aikuiselle, tai nyt aluksi ees kaverille :)
ja muistakaa ihmiset, ruokaa EI antsaita, vaan se on ihmisen perustarve jota me kaikki tarvitsemme jotta voisimme elää
tsemppii! <3

Vastaa aiheeseen: Onks tää normaalia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top