Siirry sisältöön
Epätietoinen

Mulla alko varmaa puol vuotta sitte rintojen kasvu. Vuos sitte valkovuoto. Karvoiki kasvaa. On maha aika kipee ja sekasin. Jouduin ottaa viime yönä lääkettä mahakipuun. Onks tää nyt sitä kuukautiskipuu? Olen 10v. Vastauksii..

Nimetön

Jos sulla ei oo tullu kuukautisia, niin silloin ei välttämättä. Kuukautiset on usein aluks melko kivuttomii, ja itselläni ei ollut alussa kipuja varmaan vuoteen pariin. On kyllä tosin hyvin mahdollista, et sulla alkaa kuukautiset kohta, me ihmiset ollaan niin erilaisia. Tiiän sellaisia, joilla on alkanu jossain kymmenen vuoden tienoilla, itselläni alkoi vasta 15 v:nä;). Mutta mun kokemukseni mukaan kivut liittyy aina kuukautisiin, joten jos kuukautisia ei oo ollu, niin silloin kivut on voinu olla jotain muuta.

Nimetön

Mulla alkoivat kuukautiset 11-vuotiaana ja mä muistan vieläkin, kun mä en ois halunnu että ne alkaa ja itkin sitten, kun ne sattukin jo silloin alkamaan. Mulla itselläni on yleensä parina ekana päivänä maha ihan kipee tai sitten paria päivää ennen kuukautisten alkua.

Vastaa aiheeseen: Onks tää nyt sitä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top