Siirry sisältöön
punapää<3

Siis mä seurustelen yhe tyypin kans, meil on välimatkaa jotai 70 kilsaa, mut onks se kovi vääri et mä en todellakaa tykkää siitä, mu mielest se on tosi inhottava ja kaikkee, mut haluun olla vaa jonku kaa ja se idiootti suostun oleen mun kaa? Oon tavannu sen vaa kerra, eikä me olla tunnettu ees viikkoo…

moooi

Ei ole oikein. Et sinä voi seurustella toisen kanssa jos et tykkää siitä. Seurustelu on sitä että kumpikin tykkää toisistaan ja osottavat sen näin olemalla yhdessä jne. Ajattele jos se vaikka rakastuu sinuun ja sinä vaan pidät sitä inhottavana. Mietippä vähän omalle kohdalles tykkäät jostain tosi paljon ja olet sen kanssa yhdessä, yks kaks se toinen sanoo: ”Joo en mä halua olla sun kaa kun oot inhottava, mä vaan halusin jonkun”
Järki käteen hei. Siinä voi loukata vaikka ketä. Jätä se, mutta hellävaraisesti :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Tavallaan oikeesti ymmärrän sua, vaikka en ees haluis myöntää sitä. Koska toi on oikeesti tosi väärin ja loukkaavaa. Seurustelussa kuuluu olla molemminpuolisia aitoja tunteita.

Odota rauhassa, kuulostaa niin tyhmältä mutta tapaat varmasti vielä jonkun, josta oikeasti välität.

-Sartsu

J3H

Joo, todellakin on väärin.

Sinä et saata olla hänen kanssaan tosissaan, mutta tiedätkö hän saattaa olla sinun kanssa tosissaan? En tosin tajua miksi. Ei ole todellakaan oikein kusettaa ketään tunteilla vain sen takia, koska sinä et halua olla yksin.

Päästä tämä toinen vapaaksi sinun kynsistä, koska samalla sinäkin pääset tästä syylisyyden taakasta eroon, näin tullen teillä molemmilla on tulevaisuus auki.

Se, että ihminen seurustelee jonkun kanssa ei ole mikään ansiomerkki tai pokaali, jolla voi kerskua muiden seurassa. Se on asia, jota pitää yrittää pitää yllä koko ajan, ja ne jotka onnistuu siinä, he saavat kunnioitusta. Sinunkaltaiset, jotka uskovat saavaan sen näyttelemisellä jotain arvostusta vajoavat entistä syvemmälle.

Onnea jatkoon.

Vastaa aiheeseen: Onks tää oikein?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top