Siirry sisältöön
Lonely

Moii
Ajattelin kysyy et onks tääl muitaki tyyppei kenest tuntuu tosi yksinäiselt. Sillee et sul ei oo oikeesti ketään kavereita ja joka päivä oot vaan kotona ja mietit kaikkee asioit…
Mul on sillee kavereita mut ne ei oo tiettekste semmosii et meen niille yöks ja oon niiden kaa koko kesäloman yms… et ne on enemmänki vähä semmosii ”feikkei frendei”. En pysty olemaa oma itteni niide seuras ku mietin koko ajan mitä sanon, millane oon ja et mitäköhän ne nyt ajattelee must. Oon hirvee over thinker joten on tosi vaikee olla, ku ajattelen asioit liikaa… ja oon semi ujo niin en osaa hankkii uusii kavereit. Tarttisin yhden, vaik vaan yhden sellasen kaverin kenen kans voin olla oma itteni ja sellasen ketä on samallainen hulluttelija kun minä. Oon aika hiljanen ja aina ahdistaa ku pitäis men ihmiste ilmoil nii en tiedä löydänks koskaa ketää. Mietin nyt vaan et pitäiskö mun vaa olla yksinn vai yritänkö olla niiden ”feikkien kavereiden” kanssa.? Ja jotai vinkkei otan vastaa miten sais uusii kavereit!

Tää oli tosi sekava varmaan, mut kiva jos luit tänne asti ja pliiss vastatkaa ja auttakaaa muaa!

……..

Uhh moi mul on joskus vähä samallainen fiilis mun kavereist. Siis just viikko sit yks mun kaveri paljastuki feikiks ja no se oli mun niin sanottu paras kaveri. Ja jos sä haluut uusii kavereit ni mee vaa puhuu rohkeesti toisille ihmisille. Ja noihin feikki kavereihin mul on viel sellast lisättävää et se joka paljastu viikko sitte feikiks viellä nauro päälle ku mä itkin. Et oo ainut. Ja kyl mäki oon aika ujo puhuessa uusille ihmisille mut joo. Ja mullaki on ollu ainaki viis vuotta suunitelmissa olla oma itteni ja vasta nyt oon onnistunu siinä.

Yksinäinen:(:)

Juu, mul on vähän sama mut mul on 1kaveri jonka kaa oon sillon ku se ei tee jotain muuta (yleensä se vaan lanaa eikä jaksa tulla ulos) . Ei sille yleensä mikää käy ku se vaa pelaa sisällä vain ulkon ois hyvä ilma jonka takii haluisin lisää kavereita joittenkin kaa olla:) mäki oon nimittäin vähän ujo(etenkin tunteiden kaa;) ) . Et sillee mun puolesta hoitaa vain olla kavereita :D??? Mun WA on 358456622455 jos haluut puhuu:) on mul snappiki mut en mää sitä muista. Heippa ja moro :)

samaistun

Itelläkin vähän sama tilanne. En puhu oikeen kenenkään kanssa enkä poistu kotoota, sanoisin että mun paras (ainoa?) kaveri on mun oma veli. Omat ihmissuhteet kaatuu mielenterveysongelmiin, ahdistun ihmisten seurassa ja oon myös overthinker niin kun säkin. Lisäks ajattelen että kaikki haluu vaan satuttaa mua ja käyttää mua hyväks, tai että ne oikeesti vihaa mua ja oon niille yks läppä, tai et ne on mun kanssa säälistä. Pelkään et mut hylätään niin katkon ite välejä, hylkään ite ettei mua hylätä.

Jos pystyt niin koita tehä alotteita ite, mee puhumaan ihmisille. Sekä uusille että noille sun kavereille. Todennäkösesti mitä enemmän vietätte aikaa niin sitä läheisempii teistä tulee ja pystyt olla oma ittes paremmin, ja nekin voi alkaa tehä alotteita sua kohtaan enemmän. Voit kans koittaa kertoo siitä et susta tuntuu tolta, ei välttämät kaikille mut vaik jollekin yhelle kehen luotat eniten.

Jos haluut uusii kavereit niin mee vaik sosiaalises medias juttelee jollekin kivan oloselle tyypille, tai jos et harrasta mitään niin voit koittaa ettii jonkun kiinnostavan harrastuksen jota kautta voisit löytää samanhenkisii ihmisii. Erilaiset tapahtumat on kans kivoja ja siel on ehkä helpompi käydä juttelee kun on tosiaan niitä yhteisii mielenkiinnon kohteita.

Tsemii sulle! c:

Kata, verkk@ri

Moikka,

Ikävä kuulla, että koet itsesi yksinäiseksi eikä ole kavereita, joiden seurassa hyvä olla.. :(

Oletko koskaan kokeillut jutella ihmisten kanssa somen kautta? Voisit vaikka etsiä somesta yhteisön, jossa on samanhenkisiä ihmisiä ja jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kun sinä. Kannattaa toki olla varovainen sen suhteen, mitä itsestään jakaa. Mutta somessa voi hyvin tutustua ihmisiin, kunhan muistaa sen ettei heti luota liikaa toiseen. :) Ainakin juttuseuraa voi löytää varmasti ja ehkä sen jälkeen ei koe enää itseään niin yksinäiseksi.

Paljon tsemppiä ja hyvää kesää! <3
– Kata, verkk@ri

: D

Hei! Mulla on ihan samanlainen fiiliss kun sulla, eli onhan mulla ”kavereita”, mutta ne on enemmäskin vaan jotain tyyppejä jotka mä tunnen, enkä oikeesti ole niitten kanssa kaikissa asioissa, paitsi on yksi, joka on kiva, mutta sillä on paljon kavereita niin se usein vaan haluaa olla niitten kannssa :| Mä yritän autta, vaikka musta tuntuu että jos oot kertonut tästä monille ne on jo sanonut nää, mutta yhä yritän vain auttaa.
1. hanki uusia harrastuksia, koska melkeen missä tahansa harrastukasessa sä näät uusia ihmisä, jotka voisi olla sun kavereita, mutta on varmasti vaikeaa aloittaa uusia harasstuksia, eli mä ehdottaisin, että sä vaan menet johonkin harasstukseen, missä sun mielestä sä oot hyvä.
2. älä yritä etsiä kavereita, vaan yritä olla kaveri. Eli ole positiivinen ja auttava ihmisiä kohtaan, että ne ajattelisi olla sun kaveri. Tämäkin voi olla vaikeaa, mutta jos vaikka menet uuteen harrastuksees, ole kiltti ja positiivinen ja yritä aloittaa keskusteluja.
3.käytä kolmen sekunnin sääntöä. Eli kun olet jossain ja sä näät jongun josta sun mielestä voisi tulla kaveri, päätä kolmessa sekunnissa menetkö puhumaan sille vai et.
4. kysy kysymyksiä ja ota aktiivinen kiinosstus ihmisiin, tyypeistä josta sun mielestä voisi tulla sun kavereita!
tää varmaankin oli tosi sotkuinen teksti myös, mutta toivon, että saat kavereita, ellet ole saanut jo tarpeeksi ja hyviä sillaisa. Hyvää päivän/illan jatkoa!

Vastaa aiheeseen: Onks teil ketään?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top