Siirry sisältöön
ihastuvainen

Eli siis onks teil sillee et teistä tuntuu että jäätte kaikista snäp tai wappi keskusteluista paitsi. Eli siis kaikki keskustelee jostai sit ku mä laitan jotain niin kukaa ei vastaa sillee miten muille eli ne vaa laittaa jotai entiiä tai jotai joo tai ehkä et onks vika mussa vai täh? Oon miettiny tätä paljon mut en uskalla puhuu.

Joo🫶

Vika ei todellakaan oo sussa!! Mullaki oli tollee mun vanhas kaveriporukas, mut sit ku menin yläasteel ni sain uusii kavereit paljon ja ne ei ignoorannu mua sillee ku mun vanhat kaverit. Et suosittelen etsimään uusia kavereita tai jos et oo hirveen sosiaalinen ni koita saada sun kaverit johonki julkisel paikal ja puhu niille siitä. Sillon ne ei voi ignooraa sua.

😿

Joo, tiedän. Vika ei ole sinussa, mutta se on kyllä ärsyttävää…

Tyty

Joo mul on sama🥲 mut muista et vika ei oo sussa!!

Tekstiviestittäjä

Tuntuu. Koska jään. Koska en käytä kumpaakaan noista palveluista. Pärjään teksti- ja sähköpostiviesteillä ja joskus kysäsen kaverilta että onko tullu jotain tärkeetä, ajankohtasta tietoa Whatsappiin. Yleensä kaikki olennainen päätyy tietooni ilman suurempia ongelmia. Kavereitten kanssa on ihan kivaa kasvottainkin. Jos tuntuu siltä ettei kavereita kiinnosta, ehkei ne ole kunnon kavereita. Tai sitten ovat vaan ajattelemattomia.

Vastaa aiheeseen: onks teil tällee?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top