Siirry sisältöön
keiju

En oikeen tiiä tää on vähän outo asia. Eikä mulla edes mene kovin huonosti. Mä en tajua itteni koska en tiedä miksi teen tätä. Mulla ei ole menossa todellakaan elämäni rankinta aikaa. Mulla on kaikki ihan hyvin. Mikä mulla on ongelma? Enkä mä koe tarvetta puhua kenellekkään mistään koska ei mun elämässä old mitään puhuttavaa.

[osa viestistä poistettu – siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei keiju,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ööh mikä mulla on..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top