Siirry sisältöön

Oon 12.v. tykkään yhest tytöstä. Miten pitäis lähestyy sitä jne.

Jesti

Tosiaa ollaa molemmat 05/12 mut en tiiä mitä sille pitäis sano tai tällee. Eilenkii koulun jälkee se alotti keskustelun ja sit me siin vähä juteltii. Mut miten mä voisin lähestyy sitä? Haluisin jonkuu vähä läheisemmän kaverin johon vois niiku oikeesti luottaa. Kysyin silt yhen kerran et alaks, mut se sano et ”en emmä tykkää sust” tai jotaa tommost. Mut siint on jo aikaa ja se on aina välil pyytäny mua tekee pikku palveluksii. En tiiä tykkääks se musta mut miten viittisik kysyy? Miten viittisin lähestyy sitä.

Dínen

Jos ensin yrittäisit ihan kaverina lähestymistä? Mee välkällä rohkeesti jutteleen ja kysy jotain: mitä sä harrastat, onko sulla lemmikkejä, tykkäätkö matkustaa, mikä on sun lempileffa tai jotain muuta, josta on helppo aloittaa keskustelu. Itselleni se ois varmaan helpoin tapa tutustua. Sen jälkeen voisit vaikka pyytää sitä hampurilaiselle tai pizzalle, aina voi vaikka keksiä tekosyyn (vaikkapa: olin menossa yhen toisen kanssa, mut sille tuli menoa ni voisitsä tulla), jos tuntuu siltä ettet kehtaa suoraan pyytää. Onnea yritykseen!

kristallisusi 2

tervehdys. Sun ei kannata heti kysyä alax, koska tytöstä voi tuntua aika ahdistavalta. Suosittelen, että yrität tulla hänen kanssaan mahdollisimman hyviksi ystäviksi, sitä kautta pääset hänen kanssaan läheisiksi. Sitten kun olette hyviä ystäviä, voi olla että hän alkaa pitää sinusta samalla tavalla kuin sinä hänestä. :) itse olen 11v tyttö, ja minulla on kokemusta ihastumisesta ja siitä jos ei olla hyväksytty. tsemppiä sulle ;)

CRAZYdude

Sama ongelma 😏

Moi

Oo oma ittes. Ja hei suosittelen et koitat ensin olla kaveri ja tutustuu henkilöön paremmin :) Ja vaik ei menis toivotulla tavalla nii ainakin hän ois sulla ystävänä vierellä

random jätkä

Voisin olla joku sun semmone. läheine frendi jos tutustuttas XD

# (¤.¤) #

Et ole ainut joka kysyy tätä!

Tiedän monta ihmistä, jotka kysyvät minulta, että: ”Miten lähestyn yhtä tyttöä/poikaa, kun olen ihastunut siihen?” Siihen on monia ratkaisutapoja. Esim:
– kirjeen / tekstarin lähettäminen
– treffeille vieminen (vaikkapa elokuviin)
– tai vaikkapa kukkakimpun antaminen c:
Ja kyllä, ei kannata lähestyä häntä, jos ette kunnolla tunne toisianne, joten ensin kannattaa tutustua ja hengailla, ja sitä kautta vaikkapa yrittää kysyä häneltä uudestaan.

Hassu juttu, itse olen myös 12 vuotta, ja synnyin myös Toukokuussa (=
Tsemppiä (^o^)

Mikä fiilis

Moi

Pekaa pouta

Moi mikä fiilis nyt on perjaintai

Paskapetteri

Moi! Voisit mennä iskemään hänet
egosti

# (¤.¤) #

Ööööhhhh….. just.

Ihminen

Muhun on koko luokka ihastunut ja mua ahdistaa se ku kaikki tuijottaa. Onks teillä samaa

Liltsy

Mee ihan rohkeasti juttelemaan ja heitä vaikka läppää niin ite ainakin lähestyin ihastustani (mun ihastus on siis tyttö) Myös juttelu jossain somessa esim sc? Mut kannattaa muistaa että jos se ei kiinnosti susta niin ei kannata väkisin yrittää saada sitä muuttamaan mieltään… ite vaan kerroin ihastukselle ja se ei tuntenut samoin mutta ollaan silti vielä ihan parhaita kavereita

tietäjämies PvP722 HD

kutsu se teille kaakaoille ja kyselkää seksuaalikysymyksiä

pasteijarulla

– ”Alax”
– Heitä kivi ikkunaan ja laula Robinin Puuttuva palanen

Vastaa aiheeseen: Oon 12.v. tykkään yhest tytöstä. Miten pitäis lähestyy sitä jne.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top