Siirry sisältöön
h jäämies [nimimerkki muutettu]

tykkään vähän ehk mun luokan pojast ja pelottaa

M [Nimimerkki muutettu]

Ei oo noloo ja jos sun ympäristö ihmiset ei tykkää sikt nii älä kuuntele niit kuuntele sun sydänt

;)

ei oo noloo

thekwaker

idk ehkä jos kaveris on homofobic nii sit kannattaa miettii

🌈rainbow🌈

Ei oo yhtään noloo!!
Älä välitä muista, saat ite päättää kenestä tykkäät! <33
Tsemppiä!!

moms spaghetti

ei oo noloo:)

:]

Ei oo yhtään noloo! Pelottavaa se voi olla kun ei tiiä mitä muut aattelee mutta ei missään nimessä oo noloo. Jos sä koet sen takia syrjintää/kiusaamista niin kerro jollekki aikuselle johon luotat. Tsemppiä:)

:)

Hei!
Homoudessa ei ole mitään noloa. Eikä sitä tarvi pelätä, toki se voi pelottaa alussa mutta kyllä se siitä. Älä välitä mitä muut ajattelee tai sanoo ja ole oma itsesi. Minullakin kokemusta ja se helpottaa kun ei vain välitä muiden sanomisista.
Kiusaaminen/syrjintä varmasti loppuu siinä vaiheessa kun ”kiusaajat” huomaa että et välitä. Etkä ole yksin tämän asian kanssa että rohkeasti vain puhut esim kavereille niin helpottaa. <3

🌈Bag

Ei TODELLAKAAN oo noloo!Ei rakkaus kato sukupuolta!💘Love is love🌈🥰

bi <3

heiii, ei todellakaa oo noloo! saat tykätä kenestä haluut ja se on täysin ok! jos sun kaverit on homofoobisia ni oon pahoillani, mut sun pitää muistaa et sussa ei oikeesti oo mitään vikaa! jätät toisten mielipiteet ja maholliset ilkeet kommentit ihan omaan arvoonsa! oot upee just noin! <3

devon

ei todellakaan ole noloa! mä ite oon lesbo (ja kans agender) ja siitä on tullu aika iso osa mun persoonallisutta. rehellisesti, ei oo helppoo kuuluu LGBTQ+, joudut luultavasti kohtaa syrjintää, kiusaamista tai jopa väkivaltaa mut sit voit olla rehellinen itelles etkä joudu piilottelemaan. se voi olla todella pelottavaa ku tajuut ettet oo hetero mut sit voit elää omana ittenäs.
muista et sun ei oo pakko tulla kaapista. se on aivan järkyttävän cisheteronormatiivinen ”perinne” ja sun ei tarvii mennä sen mukana jos et halua mutta jos haluat niin siitä vaan. huomaat todellakin ketkä sun aidot kaverit on ja ikävä kyllä tuut luultavasti menettää joitakin. kaikki muut avoimesti homot jotka tunnen on kans joutunu kokee aikamoista paskaa ja aivan järkyttävää kohtelua. muakin on esimerkiks käsketty tappamaan itteni vaan koska oon homo ja jotku ei vieläkään tajua että rakkaus ei kuulu vain miesten ja naisten välille vaan kaikille.
kannattaa yrittää ettiä muita homoi kavereita koska ne sit todellakin ymmärtää sua. mäkin oon saanu koulus upeen kaveriporukan sen jälkee ku tulin kaapista, ja moniin en ois varmasti tutustunu jos en ois uskaltanu olla rehellinen itelleni ja jos en ois tajunnu et kuulun LGBTQ+. nyt me taistellaan kaikki yhessä et saatais ihmisoikeuksia.
valtavasti tsemppiä sulle ja toivon että löydät ittesi <3

❥︎❥︎

siis ei ollenkaan oo noloo. Oon ite tyttö ja musta homot on älyttömän söpöjä

Vastaa aiheeseen: oon ehk homo onko se noloo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top