Siirry sisältöön
epävarma

Oon jo monta vuotta hävennyt kenenkään näkevän kotiani. Tuntuu, et kaikilla muilla olis hieno ja uusi koti. Sit mulla on nelkyt- luvulla rakenettu tiilitalo. Kaikki kaverit, mitä mulla on ikinä ollu asuu rikkaalla alueella, isossa ja uudessa talossa. Kaiken lisäks asun maalla, päälle 20km keskustaan. Yhtään kaveria ei täältä löydy, eikä harrastusta. Oon vanhemmille monta kertaa ilmaissut oman mielipiteen, että en kestä asua täälä enää.
Vanhemmat eivät edes kerro oikeaa syytä, miksi emme täältä voisi muuttaa edes lähemmäksi keskustaa.

Toivoisin, et joku vois samaistua tähän. peace and love

🐷🏳️‍🌈

sama juttu

Just me✨

Muullakin tuntuu välillä samalta🤫
Itellä koti vähän vanha ja huonokuntoinen😐
Muilla taas on kaksikerroksia hienoja taloja✨
Ei se nii pahaa ole jokaisella on erilainen koti❤️
Kyllä sä pärjäät👍🏻
Ja muutto on iso juttu sitä ei aloiteta vaan yhtäkkiä😺
Byeeee💚

tuleva muusikko

en tiiä pystynkö samaistumaan(ehkä voin) tai helpottaako tää ees sun oloa. mutta mä ite asun tavallaan kolmessa eri paikassa. mulla on yks koti äidillä, toinen koti isän vanhemmilla ja kolmas koti tavallaan isällä, vaikka nyt sitä kodiks en kutsu. koska en oo sielä paljoa mutta kutsun sitä yheks kodiks koska isä asuu siel.

sä haluat muuttaa lähemmäs keskustaa vai haluaisitko ehkä muuttaa ihan keskustaan? en tiiä. mä ite en kestä olla kaupungissa. haluun muuttaa maalle, koska mun mummi asuu maalla ja maa on se paikka jossa mä ite pystyn tuntee olevani kotona (ja sehän on mun yks koti oikeestaan).
ei kannata kadehtia muitten koteja. ne ei ole millään tavalla parempia. kodit on erilaisia, sen takia ei kantsi kadehtii.
kerroit et sulla ei oo harrastusta, ei mullakaan vaikka täällä asunkin. haluun tosi paljon et mulla ois harrastus mutta mulla ei voi olla.

sä haluut muuttaa lähemmäs keskustaa kun mä haluun maalle. se on hyvä et oot saanu kerrottuu sun vanhemmille mp. mun on ees turha kertoa, koska se ei auta:(

Mut toivon et sulla tulee olee mahtava kesäloma:)

Näköys

Mulla pn melkein sama asia ite kin asun maalla meidän talo on iso mitta ei siksi että olisimme rikkaita vain meillä on vaan iso perhe mua ärsyttää kun lähimpään kauppaan on 15km ja saman verran tulevalle ylä asteelle johon menen meidän luokalta yksin muut asuvat lähempänä uutta ylä astetta tai hakivat ja pääsivät sinne itse en voinut hakeakun olin sairas kun hakemis laput täytettiin ja kaiken lisäksi kouluni on iso (alaasteen puoli siellä) ja yläaste on joku hemmetin parakki koulu kun vanha on homeessa ja siellä pidetään meidän liikka ja köksä siellä homeessa ja koko kouöu näyttää ihan back roomsseilta

Putte🏳️‍🌈♀️

Sama tääl ja meidän talo täyttää koht 100v ja minust se on vaa hienoo<333 asun maal ja 25km keskustaa…

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

No netti näkyy ainakin toimivan!

PuShEeN😍✨

Sama mulla. Meillä on neljä perheenjäsentä mut vaan kaks huonetta. Se on tosi kauheeta ja noloa. Jos vanhemmat puhuu olohuoneessa mä kuulen joka ikisen sanan.

En oo koko elämäni aikana tuonu kuin yhden tytön meidän kotiin kylään. Se oli ihan kauheeta, enkä oo sen jälkeen enää kutsun ketään. Eka mun isä antoi meille välipalaksi pilaantunutta leipää ja sit mun äiti kysy jotain outoja juttuja siltä, ja mun kaveri näytti olevan ihan tosi ärsyyntynyt vaik yrittikin peitellä sen.

Mä oon kuitenki tosi ilonen että mä oon löytäny aitoja ystäviä ja tietää miks n kutsu niitä koskaan kylään ja oon tosi iloinen siitä.

Moikka ja hyvää jatkoa!! 😘

Vastaa aiheeseen: oon epävarma kodistani

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top