Siirry sisältöön
finninaama

Moi, en pysty kattomaan itteeni peilistä ilman et tulee hiton ruma olo. Toivon että ketää ei nyt aattele et oon tääl kerjäämäs kehuja:D Mut siis mulla on finnejä otsa täynnä, eikä mitään hajuu miten niit pitää hoitaa. En tiiä voiko niitä sanoo akneks ku ei ne satu muuten ku koskemalla.(mun äitillä ja siskolla on kuitenki ollu akne et sinäänsä vois olla) Pesen kyl mun naamaa joka päivä, mut mul ei oo mitää voiteita. Mun hiuksetki rasvottuu niin nopeesti ja on iha lättänät kokoajan nii se vaa lisää sitä rumuutta:( Mut siis jos on jotai vinkkejä finnejen hoitoo ni saa laittaa:)

S [Nimimerkki muutettu]

Moi :)
Juu kannattaa tosiaan pestä naama tosi hyvin joka päivä illalla ja aamulla. Esimerkiksi sellaiset jotku kasvonaamiot voivat olla aika tehokkaita poistamaan finnejä. Kannattaa testata auttaako. Jos autaa niin suosittelen käyttämään. Ja jos jollakin on finnejä, se ei automaattisesti tee ihmisestä rumaa. :)

mandiraani

heeeeeeeiiiiiiii!

siis ensiksi, sinulla on solmu setvittävänä ensiksi! ja arvaa mitä! se on tärkeämpää kuin rasvaiset hiukset tai akne otsassa, se on se mötti päässäsi, joka sanoo että olet ruma, ruma, rumempi kuin rumin.

no miten? aloitan yleensä ajatuksella, että olen parempi kuin pelkkä valkoinen naamari.
pelkkä tyhjä paperinaamari, jossa ei ole mitään, mistä sen tunnistaisi. ei aknea, ei yhtenäisiä kulmakarvoja, ei mustia silmänalusia, ei mitään. se on vain yksi tyhjä paperi ilman piirroksia, yksi mauton keitto ilman mausteita.

sitten, mikä on oikeasti kaunista? jotkut sanovat että pyöreät huulet, jotkut sanovat isot silmät. jotkut sanovat tummat silmänaluset, jotkut sanovat kalpea iho.

verrataan jäätelöön! ( oih kunpa olisi kivaa ottaa jokin hyvä jäätelö pakastimesta )
se ”mainosvartalo” on vanilija, ja sanotaan että ihmiset pitävät vaniliasta eniten. onhan se niin maukasta, kermaista, ja valkeaa, että mikään muu jäätelö ei ole verraksi sille.
mutta odota! kuullaan kansan ääntä ensin.
ja oho, jotkut pitävät suklaasta, jotkut mansikka – vadelmasta, jotkut mehujäistä, jotkut kirsikasta, jotkut mangosta, et cetera!!

ja siis, itse pidän ihmisistä joilla on aknea, tummat silmänaluset, silmälasit, ryppyjä..joten on mahdotonta supistaa termi ”kaunis” tarkoittamaan vain yhtä naamatyyppiä.

itse en oikein osaa laittaa ihonhoitovinkkejä, sillä itselläni tilanne on rauhoittunut jo, selässäni on kuitenkin paha akne, mutta ne eivät satu suurimmaksi osaksi, joten en koe tarvetta suuriin toimenpiteisiin!

:)

måneskin fani :))

et ole ruma!!! ❤❤❤

kannattaa siis pestä naama hyvin aamuin illoin ja ostaa apteekista jotain puhdistusainetta ja käyttää just jotain herkälle iholle tehtyjä kasvonaamioita niinku täällä jo sanottiin. ne naamiot kannattaa kyl valita tarkkaan, eikä esim semmosia glitterin eläinnaamioita kannata käyttää, mulle ainakin tuli niistä ihottumaa otsaan…

ja rasvaset hiukset, no kannattaa pestä ne lähes joka päivä ja jos ei sekään auta niin laita lisäks vaikka kuivashampoota

gn ❤

oot upee 💖💖💖💖💖💖

Vastaa aiheeseen: Oon helvetin ruma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top