Siirry sisältöön
Sadddxxxx

Siis haluun olla koko ajan vaa surullinen ja itkee varsinki iltasin. Mä oon 13 v tyttö ja menetin mun ala asteen kaveriporukan ja oon ikävöinyt sitä koko 7 Ik. Mul on 4 kaverii koulus ja must tuntuu et jään ulkopuolelle ja et niiku kaikki ne kolme haluu olla vaa kolmistee ja et niil ois paljo kivempaa ilma mua. Muutenki must tuntuu vaa nii masentuneelt. Itken oikeesti joka ilta ja mietin kaikkia niitä ala asteen frendei ja nykysii ja et en riitä niille ja [osa tekstistä poistettu]. Mul on koko ajan semmone tosi outo fiilis et niiku en tiiä mitä tekisin ja et oisin iha hukassa. Lisäks oon tosi epävarma itsestäni ja mun kehosta . [osa tekstistä poistettu] NYKYÄÄ OON VAA SAD KOKO AJAN JA MASENTUNU. Pelkään myös koko ajan tai et mul on semmonen pieni pelon tunne koko ajan. Jotenki vaa oon ihan hukassa ja ahdistaa ja halusin vaa mennä pois. [osa tekstistä poistettu] MITÄ TEEN?

Johanna, verkk@ri

Moikka! Ikävä kuulla, että sinulla menee huonosti :(

Sinun olisi erittäin hyvä jutella aikuisen kanssa. Koulussa esimerkiksi voisit jutella kuraattorille tai terkkarille, he osaisivat auttaa sinua ja tutkia onko sinulla mahdollisesti masennusta.

Jos sinusta tuntuu, että et halua jutella tutulle vielä niin voisit soittaa MLL:n lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111. Siellä sinulla olisi mahdollisuus puhua luotettavan aikuisen kanssa, joka varmasti osaisi auttaa sinua.

Tsemppiä! <3

Kaisa Önlen

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, myös viestisi tai osa siitä julkaistaan Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalla. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 

MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: Oon ihan hukassa ja surullinen jne koko ajann

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top