Siirry sisältöön
Mustasukkainen

Moi. Mä oon ihan hirveen mustasukkanen yhen tyypin huomiosta. Mua ärsyttää aina kun se on jonkun muun kaa ja mä tiedän että se on väärin mutta en oikein voi sille mitään. Mä en haluu niinsanotusti omia sitä tyyppiä, mut mun muut kaverit on jättäny mut ja se tyyppi saa mulle jotenkin ihan sila hyvän olon. Mä en tiiä mitä mun pitäis tehä haluisin vaan lukita sen tyypin johonkin komeroon ja olla päästämättä pois. Apua!

Verkkari

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Ymmärrän täysin tuon sun tunteen ja pelon. On hienoa, että tunnistat asian ja puhut siitä sekä kyselet neuvoja tilanteeseesi. :)

Ehkä tärkeintä tässä on se, että muistat sen, että oot hyvä ja rakastettu ja riittävä just tollaisena kuin oot, vaikka et olisikaan tän ihmisen seurassa tai jakaisit sitä seuraa muitten kanssa. On terveempää, että on monia ihmissuhteita ja oot ihan oikeessa siinä, ettei tunteelle mitään voi – mutta sen sijaan, sä voit valita miten toimit niiden ilmaantuessa! Voisit esimerkiksi kääntää tämän myönteisemmäksi ja sanoittaa tälle henkilölle, kuinka kivaa hänen seurassaan on ja kuinka viihdyt hänen seurassaan.

Ehkä myös miettisin aikuiselle juttelua asiasta, kun kerroit, että sun muut kaverit on sut jättäneet. :( Aikuisen kanssa tuosta asiasta keskustelu ja sen käsittely voisi varmasti helpottaa sun oloa myös tässä nykyisessä mustasukkaisuuden tunteessa.

Luota itseesi ja siihen, että oot ihana just noin! <3

Lovelyasuare

Ymmärrän tuon tosi hyvin. Muista et oot ihana tyyppi ja seki varmaan tykkää susta.
Oletko miettinyt et saattaisit ehkä olla ihastunut tähän tyyppiin? Oireet nimittäin kuulostaa siitä tutulta. Voi toki olla myös ystäväki.
<3

Vastaa aiheeseen: Oon ihan törkeen huomionkipee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top