Siirry sisältöön
epävarma :S

Okei oon 13 v. Ja oon ihastunu yhteen mun luokkalaiseen poikaan. Mä luulen että se saattais ehkä tykätä musta mutta ei vaa uskalla kertoo sitä mulle koska se on luonteelta aika ujo.
Se juttelee mulle ja me moikataan aina ku nähään koulussa, mut en oo varma että onko se merkki siitä että se tykkää musta vai haluaako se vaan olla mun kaveri.
Ongelma on se että mä en uskalla sanoo sille että tykkään siitä, koska aina ku oon kertonu jollekki tyypille että tykkään siitä nii ne on ensi valehellu mulle jotai että mä oon kiva jne. Ja sitte ne yhtäkkiä kertoo että ne vihaa mua yli kaiken. Nyt oon tosi epävarma siitä että Oonko mä kiinnostava tai niinku mitenkää puoleensa vetävä. Eli miten voisin yrittää vihjata että tykkään siitä, ja yrittää saada se kertomaan että tykkääkö se musta
Pliis auttakaa! Ja kiitos jo etukäteen.

Epävarma :S

Yleensä oon tosi rohkee kertoon jos tykkään jostain tyypistä, nyt mä oon tosi epävarma koska mut on torjuttu aika monesti.
Että voitteks auttaa

Poika

Kannattaa tutustua enemmän, ennen kuin menet sanomaan että olet ihastunut. Suunta on jo oikea, jos kerta päivittäin tervehditte ja juttelette! :) Suosittelen kiinnittämään huomiota pojan käytökseen, vaikka ujompia poikia saattaa ollakin vaikeampaa lukea. Esimerkiksi vilkuilu ja se, että häntä ylipäätään kiinnostaa jutella ja olla kanssasi kertovat jo jotain. Ole rohkeasti oma itsesi ja tee hänelle vaikka käytöksellä (hymyile, katso silmiin, hakeudu seuraan, kysele kuulumisia, kehu häntä yms.) selväksi, että olet kiinnostunut hänestä. Kannattaa kysyä numeroa ja tekstata vaikka ei olisikaan mitään tärkeää asiaa. Jos teillä synkkaa, niin sitten kannattaa pyytää häntä kylään tai tavata vaikka kaupungilla (käydä syömässä, leffassa, keilaamassa, kävelyllä yms.) Jos teillä on yhteisiä kavereita, niin heidänkin kanssa voisitte porukalla liikkua ja tutustua sitäkin kautta lisää. Jos poika kuitenkin lähestymisyrityksistäsi vaivautuu eikä häntä juurikaan kiinnosta jutella ja olla kanssasi, on parempi jättää hänet rauhaan.

Toivottavasti oli apua! Muista olla rohkea, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea omaitsesi. Lykkyä tykö :)

Epävarma :S

Kiitti paljon :)

Vastaa aiheeseen: Oon ihastunu mutta pelkään kertoo sille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top