Siirry sisältöön
apua? :/

Oon siis 15 ja oon ihastunu yhteen brune poikaan! Se on niin ihana mut en oikeen tiiä mitä pitäis tehä? Ei olla mitään kavereita ees… Ois kiva saada vinkkejä miten mennä vaikka juttelee ihan normaalisti vaik ei olla oikee puhuttu kunnolla ikinä?

Yksinäinen……………..

Mulla toimii se että yritän saada selville hänen nimensä sitten etsin hänet jostai somesta ja alan juttelee se myös riippuu siitä kumpi on helpompi jutella kasvotusten vai esimerkiksi snäpissä

Ran

Voi olla helpompaa laittaa viestiä hänelle jos sulla on sen numero tai snäppi. Muuten rohkeesti meet vaa juttelee hänelle!

Jokuu💜✨

Kiva kuulla! Mee vaa rohkeesti joskus sopivalla hetkellä puhuu sille! Tsemppii! <3

Ihminen :)

No siis mä oon ihastunu ite yhteen mun luokkalaiseen poikaan, ja juttelen sille päivittäin ja ollaan kavereita. Kannattais mennä vaan itsevarmasti juttelee sille ja yrittää olla sen kaveri, nii sitte se ehkä aattelis, että sä tykkäät siitä, ja sit se tykkää susta takasin. emt :D

Totally in love <3

Mulla on ihan sama juttu ku sulla ihminen :) ! Munki ihastus on mun luokkalainen ja mun kaveri. Juttelen sen kaa aina joskus ja sen kaa on tosi hauskaa. Oon miettiny, et pitäiskö kertoo sille, et tykkään siit, mut en oo viel uskaltanu.

Vastaa aiheeseen: Oon ihastunu tosi kuumaan poikaan!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top