Siirry sisältöön
S

Aloin jo uskomaan että en voi ihastua kehenkään. Seurustelu eikä seksikään oikeen kiinnostanut, halusin vaan elää sellasta normaalia ja helppoa elämää. Viime syksynä kuitenkin tapasin yhden pojan. Tykkäsin hänen seurasta kovasti ja nyt mä oon aika varma että oon ihan helvetin pihkassa. Oon ennen ollut oikeesti ihastunut vaan kerran ja tää tuntuu jotenkin ahdistavalta. Ku siis haluisin kertoo mun tunteista mut pelkään että mut torjutaan ja sitte myös pelkään sitä et jos hän tykkää musta mä en olisikaan valmis parisuhteeseen. Aina kun kelaan sitä nii ajattelen ihan hirveesti kaikkee turhaa.
Vertaistuki ois ihan jees 😂♥️

Prinsuu💚

Moi ”S”
Minäkin olen tällä hetkellä ihastunut yhteen poikaan. En ole vielä kertonut hänelle tunteitani, mutta tavoitteeni on tehdä se ennen kesäloman alkua :D
Sanoisin että sun kannattaisi ehkä kertoa sille että tykkäät siitä. Sano vaikka ”moi, oon miettinyt et tykkäätkö sä musta koska ite tykkään susta”. Sit tää poika vastaa joko kyllä tai ei :)
Ja jos se tykkää susta kans, niin eihän teidän ole pakko olla heti yhdessä. Voitte vaikka olla vaan jotain kavereita ja sit ku tuntuu hyvältä niin voitte miettii et haluistteko olla yhes :D
Ja jos se sanoo ei, niin ei siinä silloin mitään hätää ole. Itellekki on sanottu muutaman kerran et ”en tykkää susta” ja oon ollu vaan sillee ”okeii…” Mut kuitenkin ymmärsit varmaan. ELI jos sun ihastus sanoo ei niin ei se silloin mikään maailman loppu ole. Mie oon nyt kans aika hyvä kaveri sen mun entisen ihastuksen kaa :)

Mut onnee sulle sun ihastuksen kaa ja muutenkin kaikkee hyvää sulle<333
Byee

Vastaa aiheeseen: Oon ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top