Siirry sisältöön
Tyttö 13v

Oon menossa nyt syksyllä ylä asteelle. Mä oon yli painonen ja se on ihan hirveetä. Musta tuntuu, että kukaan ei voi tykätä musta (varsinkaan kukaan poika). Poikia aina vaan kiinnostaa ulkonäkö. Aina pitää olla laiha tai edes normaali painonen. Itken joka päivä, koska pojat ei tykkää musta. Mä oon vaan se luokan läski josta kukaan ei tykkää!!! :(
[viestistä poistettu osa]

Kata, verkk@ri

Hei sinä <3

Olet vielä kasvavassa iässä oleva tyttö ja sinulle voi käydä niin kuin monelle tytölle käy, että pituuskasvua tulee jossain vaiheessa paljon lyhyessä ajassa ja samalla laihtuu.

Tiedäthän kuitenkin sen, että on asioita jotka on paljon tärkeämpiä kuin ulkonäkö. Kuten se, millainen ihminen on toisia kohtaan tai se kuinka ajattelet asioista. :) Myös pyöreämpi nainen voi olla ihan todella kaunis, tiedän montakin sellaista. Jokainen meistä on kaunis omalla tavallaan ja yhtä tärkeä ja arvokas.

13tyttö

Tsemppii kouluu!<3

Toinen 13.v tyttö

Kannattaa etsiä instasta @ashleygraham.

Ja sanonpahan vielä, että meil kaikilla on omat epävarmuudet, ei sun kannata olla huolissas. Poikia riittää ja varmasti tulee viel joku joka tykkää susta (eikä haittaa vaikka ei tuliskaan. voit sä silti olla onnellinen.)

14v tyttö

Mä tiedän miltä susta tuntuu. Mulla oli monta vuotta itsetunto ongelmia ja vihasin itteeni ku olin nii ”läski”. Aattelin että kukaan ei ikinä tykkäis musta ku oon läski ja ruma. Mä pääsin yli siitä. Mä rakastan itteeni ja oon ylpee itestäni. Enkä mäkään oo laiha mutta oon sopiva itelleni. Se on tärkein asia. Jos ajattelee vain muitten mielipiteitä ei etene elämässä. Mä tiiän miten vaikeeta on siinä mielentilassa ajatella positiivisesti mutta jos vaikka sanoo itselleen joka päivä peilin edessä että ”olen kaunis” niin auttaa jo paljon. Ei kannata kiirehtiä niissä poika asioissa kun oot kuitenkin vasta 13v sulla on viel koko elämä aikaa murehtia pojista. Ensin kannattaa oppia rakastamaan itseään ennenkun rakastaa jotain toista. Tärkein asia on että oot oma ittes ja itsevarma. Ne huonot pojat tykkää vaan ulkonäöstä. Maailmassa on kuitenkin 3miljardia poikaa niin uskon että siellä on joku oikea sinulle. Mutta se poika on kuitenkin vain extra asia sun elämässä. Sä synnyit yksin ja kuolet yksin joten kannattaa elää itselleen eikä muille. :)

Vastaa aiheeseen: Oon läski

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top