Siirry sisältöön
ujo jätkä

Ok olen siis ihastunut yhteen mun luokkalla olevaan tyttöön mutta olen todella ujo ja mietin seuraavia asioita: miten kaverit suhtautuvat siihen?, mitä jos se sanoo ei, onko se sitten niin ihana. Oon ihan avuton kun en uskalla suunillen puhua sille. Kerran ruotsin tunnilla pääsin senkaa samaan ryhmään ja olin ihan sulaa. En vaan saanu keskityttyy mihinkään. Sitä paitsi pelkään tuskaa jos HÄN SANOO EI. Apua

Indiaan Girll

Moi!
Oon 13.v ja mul olis vähä vinkkei!
1) Aina ku näät sen koita pysyy kasas ja oo cool.
2) Pukeudu huppareihin. ( tytöt pitää huppari pojist)
3) Hengaa senkaa tai vaa juttelet senkaa.. Iha mikä vaa puheen aihe käy esim. Mitä tuli läksyks. ( parempi ois jos se on yksi tai vaa yhen sen kamun kaa)
4) Ku oot jutellu senkaa usein nii sit meet kysyy onks sil kik, facebook, whatsapp tai joku muu.
5) Ku oot jutellu senkaa chateis aik usein ja se aina lähettelee sulle viestei nii tiiät et se on vähä kiinnostunu sust.
6) Älä kiroile sen luona!
7) Ku ootte toisillenne hyviä kavereita kysyt siltä ootko luotettava mul ois asiaa. Jos se sanoo et joo oon luotettava nii sä sanot et sä tykkäät siit ja jos se sanoo ei en oo luotettava sanot sen silti… Jos et kerro voi olla et se on löytäny jonku muun sen elämää… Jos se sanoo et en tykkää sanot OK ja kysyt et voitaisko olla vaa sit ystävii ja sit lopuks sanot et kerroin tään asian kosk mä luotan suhu.
ONNEE!!!! ;D

13v tyttö. kävin läpi juuri saman asian :))

Koeta vaikka kertoa asiasta muuten? Facessa, instan directillä? Ja jos tämä tyttö vaikka sanookin ei, mitä sitten? Ethän Sä siihen kuole :))
Hyvää kesää ja onnea matkaan :))

Vastaa aiheeseen: oon liian ujo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top