Siirry sisältöön
Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou…

Eli mä oon ollu usein tosi apee ja oon kattonu kaikkii mitä oireita siinä on ja sovin aika moneen paitsi itsetuhoisuuteen. Koska mä pelkään kuolemaa tavallaan.
Voiko joku auttaa?

Esim. Aiemmin kuuntelin musaa ja nyt en enää niin paljoo. Aiemmin katoin sarjoja ja nyt sekin tuntuu tylsältä. Tuntuu että lihoan myös oon lihonnu viime huhtikuusta väh. 5kg. Ja en oo enää varma omasta kropasta. Sit toi tanssiminen oli mun suurin harrastus ikinä, tein sitä melkeen 24/7 mut nyt tyyliin vaan 0-6 kertaa kahessa viikossa. Ja aiemmin kävin päivittäin lenkillä mutta nyt ei oo motii. Ja sit oon koko ajan vähän silleen 😒😑. Ja sit ku vaihoin nimee ni kukaan ei ees käytä sitä!!!

Auttakaa pliis!

Ciaó…….😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou…

Tuskin ketään ees kiinnostaa oonko masentunu vai en. Tää lastenleirillä isosena oleminen pahentaakin tätä vielä koska nää rutistaa mua, roikkuu mussa, repii mua, huutaa mulle, häiritsee mun nukkumista ja ei anna mun hengittää sekuntiakaan. Sit viel must tuntuu että tää masennus on ”itäny” pikkuhiljaa… tammikuusta alkaen. Ja nyt se on vaan ilmestyny kokonaan. Ja sain siit masennustestistäki 32-34 eli aika paljon kai…?

Toivoisin että edes joku voi auttaa…😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

Ciaó….

Vastaa aiheeseen: Oon tyyliin masentunu…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top