Siirry sisältöön

Oon varmaan aika huono ihminen mut ois kiva jos joku vastais<3

Kiusattu eskarissa😶‍🌫️🫣🤣😭😭😭

Eli mulla oli kuus kaveria joiden kanssa on tunnettu eskarista asti. No nyt viime vuonna meidän luokkaan tuli uus tyttö [osa tekstistä poistettu] ja otettiin hänet tietysti mukaan. Nelosluokka meni hyvin ja iloisesti. Viitosen alku oli nihkeää ja ehkä jopa ahdistavaa. No syyskuun alussa sitten koulun eteisestä lähti se [osa tekstistä poistettu] kaveri kotiin kävelemään. Yksi toinen tuli ulkoa takaisin sisälle ja alkoi puhua pahaa Ainosta (muutin nimen ettei kukaan tunne). En voi varmaan kirjottaa tänne niitä sanoja mitä käytti mutta oikeesti tuntu pahalta, etenkin kun ollaan todella samanlaisia ja ajatellaan samoin sen ”uuden” tytön kanssa. Tietysti minä typerä kielikello joka tekee aina niin kuin itsestä oikein, menen kertomaan sille [osa tekstistä poistettu] kaverille asiasta. Hän suuttu pahasti ja alkaa kysellä muilta, miksi puhuivat hänestä pahaa. Sitten alkoi watsapp ryhmien teko. Ryhmien nimet olivat suunnilleen ”selvitellään” ”miks sanoit ainolle jotain mitä ei olla tehty?” Ja paljon pahempia haukkuma nimiä mulla ja Ainolle. No sitten Aino nimitettiin maailman tyhmimmäksi ihmiseksi ja body sheimaajaksi. (Ei ole ikinä sanonut tai arvostellut muiden kehoja!) Ollaan nyt oltu kahdestaan koko syksy ja tullut KiVa asia tuosta jutusta. Tietysti Kiia (nimi muutettu, on sama tyttö joka haukkui Ainoa) sanoo kaiken väärinkäsitykseksi. Otin hyvässä kohdassa kuitenkin screen shotin viestistä, jossa he haukkuivat kukin vuorollaan ainoa. Kiia on aina vihannut minua joska pärjään koulussa ja opettajat pitävät minusta. Kiia puhuu aina vauva äänellä joka opettajalle ja muutenkin hakee huomiota. Äiti epäilee ettei ole kotona kaikki kunnossa josta koko asia on voinut saada alkunsa.

Ois kiva jos joku ihana jaksaa lukea kokonaan ja ehkä kertoa mitä pitäisi tehdä. Tuntuu että olen tehnyt hyvän teon, mutta samaan aikaan tuntuu että pilasin juuri Ainon elämän😭😭😭😭😭 Ahistaa mennä kouluun ja oon ollu paljon yksin kun aino on pois, enkä haluu mennä haukuttavaks Kiian porukan luokse, vaikka sen varmaan ansaitsisinkin. Oon varm aika ärsyttävä ja inhottava jo monen mielestä vaikka ei tuntisi, mutta ihmiset ahdistaa ja mua kiusattiin eskarissa. Pelkäsin että entä jos kuolen huomenna eskarissa, 6 vuotiaana! Kiusaaja on nyt rinnakkais luokalla mutta asuu naapurissa. Hän on minua pitempi, painavampi ja vahvempi tyttö. Painoi usein pään puuteri lumeen, niin etten saanut henkeä. Hakkasi, oikeasti HAKKASI. Äiti kertoo edelleen usein miten itkin iltaisin pelätessäni kuolevani. Tulin usein silmä mustana, kerran oli ohimolla jopa pitkä, melko syvä haava, koska oli heittänyt terävällä jää palalla täysiä päähän.😰 Eskari ope ei edes puuttunut koko asiaan, KOSKAAN!! Onneksi oli edes ihana, mukava ja myötätuntoinen apuopettaja sekä perhe. Etenkin 7v vanhempi isoveli oli tärkeä puolustaja. Kiusaaminen loppui silloin toukokuussa kuin seinään, ja
äidin kanssa epäillään iso veljen käyneen ovella kovistelemassa. (Hän on velipuoleni äidin puolelta, noin 2m pitkä ja melko hurja suuttuessaan.) Astma siihen päälle ja kaikki hankaluudet niin en tiiä meneekö huonosti vai hyvin huonosti😭😭😭😫 En oo ikinä käynyt ammattilaisen puheilla koko kiusaamis asiasta ja äiti joskus sanookin että eskarin jälkeen en ole uskaltanut tutustua uusiin ihmisiin, tai ainakaan näyttää suoraan minkälainen olen. Pelkään ihmisiä enemmän kuin mitään muuta.

Cat_Nip

Siis tää kaveri kuvio kuulostaa ihan sika stressaavalta! En ymmärrä miten oot selvinny! Ja mun mielest et todellakaan oo mikää hirveä ihminen. Tää Kiia kuulostaa aika toxic tyypiltä (en tietenkään tunne tätä ihmistä nii en voi tietää) sun asemassa vaalisin sun ja Ainon ystävyyttä! Jos muut ei pysty hyväksyy sitä nii omapa on ongelmansa. Pysy vahvana! Tietenkin on ihanaa jos pystyisitte taas koko jengi henggaamaan! Toivottavasti asiat paranee! ;)

Vastaa aiheeseen: Oon varmaan aika huono ihminen mut ois kiva jos joku vastais<3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top