Siirry sisältöön
CRAZYdude

Moikka. Olen 11-vuotias. Tarviin apua sinkkuelämään… tahtoisin tyttöystävän (ja samalla elämänkumppanin). Olisko teiltä neuvoa? PLZ… tarviin apua, + muilla on jo tyttis. Minulla ei… Joten auttaisitteko?

Vaahtokarkki

Minä olen ihan kohta 18-vuotias eikä minullakaan ole vielä kumppania. Ei kannata kiirehtiä sen asian kanssa. Olen varma että jonain päivänä saat ihanan kumppanin :)

Voimia ja tsemppiä!

Azzie

11- vuotiaana elämänkumppani? En haluaisi rikkoa kuplaasi, mutta joku sen kuitenkin vielä tekee; 11- vuotiaana ei kannata ajatella mitään elämänkumppaniasioita. Miten tuossa iässä edes seurustelu eroaa tavallisesta kaverisuhteesta? Itse ainakin tykkäsin vielä 11- vuotiaana leikkiä leluilla ja pelata lautapelejä, en suukotella, helliä, maksaa yhdessä vuokraa tai harrastaa seksiä. Joten suosittelen hieman miettimään uudelleen asiaa. Seurustelu on kuitenkin muutakin kuin kädestä kiinni pitämistä, se on tunteita ja kiintymystä, luottamusta ja aitoa yhdessä oloa, jossa tehdään muutakin kuin leikitään tai pelataan yhdessä Minecraftia. Ei kannata katsoa muiden ystävien tekemisiä tässä asiassa. Suosittelen, että kirjoitat ylös kaikkien näiden parien nimet, ja vuoden tai kahden kuluttua katsot listaa uudelleen sillä ajatuksella, että kuinka moni näistä ihmisistä on vielä yhdessä.

Outotyttö

Moi!

Ei se, että muillakin on tarkoita, että sinullakin pitäisi olla. Olen itsekin 11-vuotias, mutta tyttö kaipaan itsekin sellaista läheisyyttä, mutta tiedän, että en ole valmis sellaiseen vielä. Mielestäni kannattaa odottaa vielä muutama vuosi. Hyvää jatkoa sinulle!

CRAZYdude

Jaa että kuplan puhkaiseminen. Monet on sanonut että heidät on varattu tai he ite ovat sinkkuja. Jotkut ovat jo olleet yhdessä vuoden ajan ja antavat lahjoja. :/

CRAZYdude

Kiitos, kiitos teille kaikille. Olen vain ehkä (hieman) kateellinen koska kaikki ovat jo varattu. Mutta suhteet voivat muuttua tai erota. Eihän sitä koskaan tiedä. :D

CRAZYdude

Olen vain ehkä hieman huolissani siitä…

Azzie

11 ei vielä ole ikä, jolloin pitäisi olla huolissaan seurustelusta. Eikä edes 21 tai 41 vuotiaana. En käsitä tätä ihmisten kiirettä seurusteluun.

CRAZYdude

EN TARKOITA SEKSIÄ, mutta se ei olisi kunnollinen suhde, vaan että meillä olisi hyvät välit. Mikä syy muilla on suhteen hankkimiseen? Nykyään suhdejutut ovat alkaneet minun kuullen jo 10-vuotiaasta saakka. Joskus asian takia minua kiusataan tai minusta ei välitetä. Olen kamppaillut asian kanssa jo 1,5 vuotta. Kohta täytän 12 ja homma alkaa painaa vain enemmän mielessä ja siitä tulee ajankohtaisempi juttu. Muuten vain, jos minulla on ollut ihastus ja olen yrittänyt kysyä, ja olen epäonnistunut, se tuntuu erittäin nöyryyttävältä, ja siltä, kuin maapallo olisi räjähtänyt, niin kuin minun mieleni. Tuntuu kuin hänen kanssa asiat ovat menneet 8-vuotiaasta asti ja hän olisi se sopiva. Ollaan käyty picnicillä, luokkaretkellä, käyty toistemme luona, mutta monesti on minulla mennyt pieleen.

Mitä tehdä? Vastatkaa ja auttakaa PLZ.

Hyvillä mielin, CRAZYdude :D

Vilma

Hei täälä on 13 vuotias tyttö ja olen yhden pojan kanssa ja pelkään että minua aletaan kiusaamaan mua ja minua kiristetään siitä asiasta.
Mitä teen ?

CRAZYdude

Hmmm… mua itseäkin on kiusattu asiasta, vain siksi, koska minulla ei ole suhdetta. Se, että muut kiusaa, totta kai siitä voi kertoa aikuiselle tai ettei välitä siitä ollenkaan. Ei pelkoa, meillä päinkään ei kiusata siitä jos on suhde. Se on aika normaalia, jos hankkii suhteen. Ei pidä kiusata siitä, mitä itselleenkin tapahtuu, koska muillekin tulee varmasti oma suhde.

Tsemppiä ja Voimaa suhteeseen! :D

CRAZYdude

Mutta kuitenkin kiitos kaikille vastauksille, kun olette auttaneet ja tukeneet minua <3
Ja muutenkin kohta 12 :D

CRAZYdude

Paitsi että esim. ne 28 kertaa mä oon failannu tytön kysymisen ulos.

Kristallisusi

Hei. Olen 11v tyttö ja minulla oli ihastus vielä viikko sitten. Hän oli ihastunut minuun ja minä häneen. Luokallamme kaikki kiusasivat meitä asiasta. Onneksi meillä on mahtavia ystäviä ja he eivät kiusanneet meitä. Yhtenä iltapäivänä kysyin ihastukseltani haluaisiko hän seurustella ja hän vastasi että on vielä liian nuori. Viime keskiviikkona sain tietää että hän ei enää pidä minusta sillä tavalla… Joten en kertonut hänelle siitä että pidän hänestä edelleen. Nyt näyttäisi siltä että perässäni on kolme poikaa joista en pidä. En tiedä mitä pitäisi tehdä, koska en pidä heistä ihastumisen kautta mutta he taitavat pitää minusta. En haluaisi loukata heidän tunteitaan. Voiko joku auttaa..? Tiedän että minulla ei tarvitsisi olla poikaystävää tässä iässä, mutta silti pidän tuosta ihanasta pojasta luokallamme. Terkkuja kaikille CRAZY dude älä ajattele asiaa noin. En minäkään ole varattu. :)

Esko

Oot liian nuori.

Vastaa aiheeseen: Oon vieläkin sinkku…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top