Siirry sisältöön
Yksinäinen

Jos nyt suoraan mennään asiaan niin mulla ei ole ystäviä. Ystävillä tarkoitan oikeita ystäviä jotka olisivat kanssani vapaa-ajalla, eivätkä vain koulussa vaihda pari sanaa kanssani. Olen 6lk ja minua on kiusattu ja syrjitty ennenkin. Kaiken tämän yksinäisyyden lisäksi minulla on kotona ongelmia. Ahdistaa joka kerta mennä isälle ( Äiti ja isä on siis eronnu ja oon aina yhden viikon isäl ja yhden äidillä, SE SIIS AHDISTAA) haluisin vaan olla äidillä mutta isä on hommannut mulle jo sängyn, vaatteita, mul on oma huone, niin kyl mun on pakko mennä sinne viikoks. Mä oon vapaa-ajalla aina ilman kavereita. Isäpuoli ja äitikin on ihmetellyt miksi en enää ole kavereideni kanssa, he päätyivät kuitenkin lopputulokseen että ”Se on oma aloittuudestani kiinni”. Tänään mietin että, eihän mulla ees oo ystäviä joiden kanssa olla. EN LIIOITTELE OIKEASTI. Se ei ole siitä kiinni että kysynkö luokkalaisiltani että voivatko he olla kanssani, mutta ketään ei ole vaikka kysyisin. Olen välitunnilla aina Liisan, Alisan ja Reetan kanssa ( NIMET MUUTETTU )[Viestiä muokattu] Reetta on vähän samanlainen kuin minäkin (yksinäinen) mutta meidän taustalta riittää juttua niin siksi emme ole niin hyvissä väleissä. Liisa ja Alisa ovat aina kahdestaan mutta jos haluaisin tutustua paremmin Alisaan Liisa suuttuisi. Yritin selittää niin hyvin kun osaan. Tätä oli tosi sekava kirjottaa ja niin myös varmaan lukea. OLEN KIITOLLINEN JOS VASTAAT KYSYMYKSEENI ” Mitä teen? ”

Nimetön

Jos oot 6 lk ja 12 v nii ootappa vielä 1 v nii saat päättää kummalla asut. En oo varma tosta asumis jutusta mutta oon kuullu siitä. Mullakaa ei oo ystäviä koska snapchat:(

Samisko

En tiedä muuta ku voisit ehkä mennä harrastaa, partio, seuris, yks miss kaverei niin o nuortsi. Tai joku muu kertsi, jossa samoist asioist kiinnostunutta porukkaa. Mut tärkeetä jos ois joku esim vanhempi sukul tai joku jolle puhua… ei kaikilla tarvi olla samoin ku toisilla. Voi olla ilmankin jos ite kekkaa kaikkee ja harrastaa, mut toivon sulle tsemii.

..

Oot tällä hetkellä 6lk joten yläaste on edessä, suosittelen että et menisi lähikouluusi koska sinne menee todennäköisesti myös kaikki nykyiset luokkalaisesi, joten uusille ystäville ei ole suurta mahdollisuutta. Mutta jos hakisit muualle kouluun uusien ihmisten keskelle niin uskoisin kavereiden hankkimisen olevan paljon helpompaa. Itselläni oli sama ongelma ylä-asteella jossa minua kiusattiin ja jäin usein yksin, mutta nyt lukiossa olen tutustunut uusiin kavereihin ja kaikki on paljon paremmin.
Myös tuo uuden harrastuksen aloittaminen on hyvä juttu, mieluiten jokin joukkuelaji missä yhteishengen ja -työn tulee toimia eikä jää yksin.

Vastaa aiheeseen: Oon yksin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top