Siirry sisältöön
Jokutyyppi

Olenko ainoa joka ajattelee näitä miksi mun kaverit on ollut ekat neljä vuotta koulussa mukavia mutta vitonen on kamala kaverit ei puhu muusta kuin kaikesta kasimielisestä (kaikki mun kaverit on poikia ja oon ainoa tyttö meidän kaveri porukassa ) miksi niistä täytyy puhua juuri kun on ruokailu?

Ysillä

Oon siis 9 luokalla ja meillä ei onneks enää oo tollasta. Siis niinkö just noihin samoihin aikoihin ku alettiin tietää ”niistä jutuista” niin kaikki kaverit aatteli kaiken koko ajan kaksimielisesti. Esim. jos sanoit että ”voiks panna tämän kirjan tuohon pöydälle”, nii kaikki oli silleen hyii panna hyi *******.
Voin lohduttaa sinua sillä että kyllä se sitten ainaki omassa luokassa loppu ko kasvettiin ja tiedettiin asioista enemmän.

Tsemppiä

Hei!
Muistan itsekin kun vitosluokalla varsinkin poikia alkoi kiinnostaa kaksimieliset asiat. Se on osa murrosikää ja ohimenevä vaihe. Ymmärrän että tuntuu turhauttavalta ja ehkä jopa ahdistavalta tai ällöttävältä että kaikki ajatellaan tahallaan väärin, ja keskustellaan juurikin mainitsemistasi kaksimielisistä asioista.
Voisit puhua asiasta kavereidesi kanssa. Kerrot reilusti että et itse halua asiasta puhua ja sovitte säännöt. Varsinkin ruokailussa pitäisi tuollaiset puheet jättää pois ja antaa kaikkien syödä rauhassa.

En tiiä

Muistan itekkin vielä vitosella kun kaikki vaan oli kakmielisii ja ite en oiken tajunnu mut onneks se meni ohi mut vielä tänä boinna kun istuin ruokailussa poikienkaa (oon tyttö) nii ei siin oikeen voi nu syödä kun ne vaan puhu jostain munien hiplaamisesta🤢

🐸

Mä oon kutosella ja meiltä nyt kaikkien suusta lähtee välillä jotain vähän kaksimielistä mutta ihan terveyden rajoissa mutta meidän luokalla on yks poika joka oli joskus mun kaveri ja sitten se kerto että se on ihastunut muhun ja alko seuraamaan mua niin kuin koiranpentu joten otin siihen etäisyyttä ja nyt ei jutella melkein olleenkaan. Ja se siis on läpsäyttänyt yhtä meidän luokan tyttöä pyllylle ja kerran meidän piti tehdä karhu kävelyä liikassa ja se oli kuulemma sanonut poikien pukkarissa että ”katoitteko tekin
tyttöjen 🍑, laatu viihdettä” ja sehän muuten tuijottaa ja istun vielä luokassa sen edessä. 😬

Vastaa aiheeseen: Oonko ainoa joka ajattelee näitä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top