Siirry sisältöön
Kristallisusi

Moi oon 11v tyttö ja musta tuntuu että kukaan poika ei tykkää musta. Mä kuulemma määrään kaikkia, huolehdin muiden asioista, oon outo, pidän outoja ääniä jne. JOS JOKU OSAA AUTTAA MUA NIIN ARVOSTAISIN SITÄ SUURESTI. Kiitos:)

ElleN

Et oo ainoo!

Mutta kyllä susta joku poika tykkää. Oon siitä varma. Se ei oo vaan tullu vielä vastaan. Älä ihmeessä muutu!

Voit kyllä miettiä käytöstäsi, jos koet tarvetta. Mieti, tapaatko usein komennolla muita? Kysytty muiden mielipiteitä vai teetkö itse kaikki päätökset? Lauleletko/päästeletkö jotain ääniefektejä jos pitäisi olla hiljaa? Se voi ärsyttää muita.

OK? En todellakaan siis halua syytellä, ehdotin vain että voisit miettiä, jos käyttäydytään huonosti, ei sinusta silloin pidetä.

CRAZYdude

Minä tykkään sinusta 😄

CRAZYdude

Ja sussa Ei ole mitään vikaa.

Tukari Pohjanmaalta

Sinun ei tarvitse olla huolissasi, sillä 11-vuotiaista pojista suurin osa ei ole vielä kiinnostunut tytöistä. Sanotaan, että kaikilla kiinnostus alkaa omaan aikaan, monet alkavat kiinnostua tytöistä vasta 14-16-vuotiaina. Tärkeintä on, että olet oma itsesi.

CRAZYdude

Sinä et ole outo, olet mukava + myös kun autoit minua + minä tykkään susta

ElleN oli oikeassa (joku ihan oikeasti tykkää!)

DiDi

Samaa mieltä kuin Tukari Pohjanmaalta.

kristallisusi 2

kiitos että autatte mua. on paljon kivempi olla kun joku auttaa ja on myöskin kiva itse auttaa muita . kiitos kaikille että ootte tukenu mua . :)

Tukari

Tukari Pohjanmaalta

Tämä👍

ElleN

Ole hyvä vaan, Kristallisusi.

TÄÄLLÄHÄN KUULUU AUTTAA!

CRAZYdude

Sitähän minäkin

Tyttö

Et oo ainoa musta tuntuu ihan samalta! Tuntuu että pojat kattoo vaan ulkonäköä joka ei ole ihan niitä mun parhaita puolia. Mutta mulla ei ole käynyt vielä edes mielessä seurustelu eli ei kiirettä.😃 Muista että sun ei pidä ruveta muokkaamaan itseäsi muiden takia on tietty hyvä ottaa muut huomioon mut SÄ OLET SÄ!

Moiksyyy

Oon 17 enkä kertaakaan viel seurustellu. Mulkin on fiilis et kukaan jätkä ei snäppää mulle vaan kaikki näkee vaan mun kaverin. Haluisin itelleni hyvän näkösen lätkäjätkän

Vastaa aiheeseen: Oonko ainoo josta kukaan poika ei pidä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top