Siirry sisältöön
Yeehaw

07/12 tyttö täällä. Oon alkanu miettiin että oonko lesbo, mutta en kyllä yhtään tiedä. Tytöt näyttää kauniilta, ja aika usein haaveilen tyttöystävästä, MUTTA mulla ei ole edes läheistä ystävää, joten voisinkohan vain haluta kaveria?
Mä en pysty oikein luottaan keneenkään, joten kavereiden tekeminen on todella vaikeeta.. mua ahdistaa usein, ja luulen että olen tosi huono kaveri ja itsekäs.
Nonih, takaisin oikeeseen asiaan; luulisin että oon biseksuaali, koska pojat on välillä iha kivoja, mutta tytöt on tosi söpöjä lol. Mä haluisin sanoo että oon bi, mutta jos tää onkin joku vaihe?
Helppiä :/

Ujolesbo

Hei!
-06/13 tod. näk. lesbotyttö täällä.

Itsekin vielä kaksi vuotta, tai oikeastaan vielä vuosi sitten, olin aivan kujalla että olenko bi tai lesbo vai olenko hetero. Kyllä se jossain vaiheessa selkiytyy, kiirettä ei ole. Eikä se välttämättä tässä iässä esiin tulleena pysyvää ole, keho, mieli ja seksuaalisuus on vasta kehittymässä, mutta jos oikeasti koet olevasi ja hyväksyt sen, ei ole enää mitään ideaa väittää itselleen että se on vaihe.

Itse ainakin olen ihan pienestä asti kokenut olevani erilainen kuin muut tytöt, nyt myöhemmin olen tajunnut sen johtuvan mahdollisesta lesboudestani. Itsekin olen nyt siinä vaiheessa että odottelen vuoden kaksi ja sitten alan miettiä että haluanko kertoa läheisille tästä.

Sinulla ei ole vielä mitään kiirettä asian kanssa, se selkiytyy ajan myötä. Voi olla vaihe, mutta voit myös olla bi tai lesbo. Kysymys on vain siitä, miten itse koet ja miten haluat asian nähdä. Luokittelusta ei kannata ottaa turhia paineita, toiset eivät halua luokitella itseään ollenkaan. Setan sivuilta voisit löytää vielä paremmin tietoa.

-ujolesbo

0 Bff

Itselläkään ei ole yhtään bff:ää, ja välillä oon vähän kade niille joilla niitä on. Olis kiva jos olis ees joku, (tyttö tai poika) jolle vois juttella mistä vaan. Ja kannattaa kysyä joltain turvalliselta aikuiselta (esim. Vanhemmalta tai terkalta) neuvoa tohon biseksuaali asiaan, niillä on kuitenkin paljon elämänkokemusta, vaikka tuntuis että ne ei ymmärrä mitään.
T: Tyttö🙂

Just se homo sun naapurist

Voi että eii rakas lapsi älä mieti seksuaalista suuntautumistasi noin nuorena ): Kaikki selvii sullekkin aikanaan! Joillekkin se on aina ollut itsestään selvyys mikä on kun taas joillekkin se on yksi monien vuosien prosessi ennen kuin identiteetti palapeli on täysin valmis.
Itse olen vielä 15, ja olen aina tiennyt olevani kiinnostunut vain pojista romanttisesti.
Jos ihastut tyttöön, sitten ihastut tyttöön. Älä tee siitä hirveetä numeroo koska mulle ja monille muillekkin se on yhtä normaali juttu kuin heteroseksuaalisuus.
Tsemppii, kaikkee hyvää! (:

Noname

Moi mäki 07/12 tyttö ja mustki tytöt on jees ja tällee. mut mul on myös yks poika netis jota en oo nähny tunnettu ehk vuosi. ite kyllä kallistun kuitenki poikien puoleen koska en oo niin kiinnostunu tytöist. mut hei tsemppii sulle kyllä mä uskon et sä jossai vaihees tiiät varmasti kestä tykkäät.

pikkupoika123

lolxd

pöö

pöö

Vastaa aiheeseen: Oonko bi?? (Ja muita juttui)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top