Siirry sisältöön
14v tyttö 😍😈🥓

Oonko bi kun en oo ihan varma.

Eli oon yleensä ihastunu poikiin mut oon lähiaikoina huomannu että oon vähän ihastunu yhteen tyttöön. Mulla on julisteita mun ja mun pikkusiskon huoneen seinillä ja niissä julisteissa on piirrettyjä tyttöjä joita oon kattonu vähän jännästi romanttisessa mielessä. Ja välillä (en tiiä miks) pussaan yhtä julisteen tyyppiä huulille vaikka ei se ees oo oikee tyyppi. Nyt ku on ollu loma niin oon pikkuhiljaa alkanu unohtaa niitä poika ihastuksia😬, vaikka oikeesti tykkään enemmän pojista. Että kertokaa oonko bi!? Ja voitteko pliis kertoo omia kokemuksia esim. Jos oot bi tai homo/lesbo. Ainii ja tää seksuaalisuuden miettiminen alko kun katoin sen Luca elokuvan jossa selkeesti se Luca oli bi ja Alberto oli selkee homo ja ne oli mun mielestä aika söpöjä. Varsinaisesti aloitin miettimään omaa seksuaalisuuttani kun näin unen jossa oli mun kaveri (tyttö ja nykynen ihastus ehkä) niin heti aamulla kun heräsin olin että ”Oonko bi!?” Että silleen.

🌈rainbow🌈

Moi! akukaan ei voi tulla sulle sanomaan, että ”Hei olet bi ja sillä selvä”.
Eli en voi sulle sanoa. Sun pitää se itse selvittää.

Mutta saattaa olla, että olet bi.
Esim. tykkäät pojista 70% ja tytöistä 30%.
Miltä tällänen kuulostaa?
Kannattaa miettiä! :)

Oon ite lesbo ja en nyt tiiä mitä kekemuksia tässä pitäis kertoo… x)

Tsemppiä!! <333

14v tyttö 😍😈🥓💗💜💙Bi

No se taiski selvitä että oon bi, koska kun menin kouluun ja näin sen kyseisen tytön ja olin silleen: ”Fiuh😍!” Että silleen asia onneks selvis. Oon siis sama tyyppi joka alotti tän keskustelun mut pistin tohon nyt 💗💜💙Bi koska oon. Kiitti kuitenkin sulle
🌈rainbow🌈.

Tukioppilas

Biseksuaalin määrittelee henkilö itse, jos koet kokevasi vetovoimaa kahteen taikka useampaan sukupuoleen olet luultavasti bi. Elämä on täynnä asioita joihin et välttämättä koskaan saa vastausta, mutta muista tärkeintä ei ole se mitä muut ajattelevat sinun olevan vaan se että olet sinut itsesi kanssa.

Kyllä varmaan

Joo. Oot sä varmaan bi. (Mä en kuitenkaan voi antaa 100% prosenttia varmaa vastausta, koska sen tietää loppupeleissä vain henkilö itse.)

Lee

Vaikuttaa siltä et oot bi! Itsekin olen huomannut olevani jotain muuta kuin hetero mutten ole ihan varma vielä kun tasan puolet mun ihastuksista on ollu poikii puolet tyttöi mut en oo varma oonko bi vai pan tai jopa omni?

Tähti

Hei! Oon ite bi ja mullekiin on ollu aika hankalaa varsinkaan kun en oo sellanen ”perus bi” joka tuntee vetoa poikiin ja tyttöihin sillä itse tunnen myös romanttista vetoa muunsukupuolisiin. Tiedän että se on periaatteessa pan (kaikki sukupuolet sukupuolisokeasti) tai poly (useampi mutta ei kaikki sukupuolet) mutta bi on minulle vain se oikea termi

biseksuaali tarkoittaa siis henkilöä joka tuntee vetoa kahteen tai useampaan sukupuoleen. eli voit esimerkiksi olla bi vaikka tykkäist vain pojista ja muunsukupuolista tai toisinpäin. monet ihmiset luulevat että se on vain pojat ja tytöt mutta se on oikeasti paljon laajempi termi.

tässä kuitenkin myös muita mahdollisia termejä:

panseksuaali: tykkää kaikista sukupuolista täysin sukupuolisokeasti eli siis ilman preferenssiä

polyseksuaali: tykkää useammasta mutta ei kaikista sukupuolista

omni: tykkää kaikista sukupuolista mutta ei sukupuolisokeasti eli tällä on preferenssi

abroseksuaali: sukupuolet joista tykkää vaihtuvat usein eli esim. jonakin päivänä tykkää tytöistä, toisena pojista ja kolmantena ei ole mitään väliä

näitä termejä on myös varmaan miljoona lisää joten suosittelen googlailemaan.

mutta muista että minkä termin koskaan tunnetiaan omaksesi tai vaikket tuntisi mitään termiä, tärkeintä on se että hyväksyt itsesi <3

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou!

Apua! Oonpa muuttunu lyhyes ajassa. En juu ollu ees bi…. olin biromanttinen. Sit sen lisäks oon Gyneseksuaali, biromanttinen. Ja sit löysin viel yhden ominaisuuden mut en tiiä onko se seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli vai mikä… mut oon siis androgyyni.

Ciaó!

Ihminen🏳️‍🌈

Itse olen bi. Mutta susta en tiiä, jostain oon lukenu et tytöillä (ja vrm pojillaki) voi olla joku vaihe että ne saattaa ihastua samaan sukupuoleen. Mut enhän mä voi sulle sanoo ootko vai et. Selvittele niitä tunteita tyttöjä ja poikia kohtaan. Voi myö olla mahdollista että olet Bi curious:)

Vastaa aiheeseen: Oonko bi!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top