🐷🏳️‍🌈

moi, mä oon aseksuaali mutta en oo varma oonko lesbo vai aromanttinen. anteeks jos tästä tekstistä tulee sekava, koska mä en pysty nyt keskittyyn mihinkään.
olin viime viikolla yhdellä kurssilla ja siellä oli yks tosi nätti tyttö. se oli varmaan kaunein tyttö mitä mä oon ikinä nähnyt. mä halusin vain katsoa sitä. mä halusin olla sen kaveri heti. ei mitään muita tunteita. oliko tää siis ihastus vai oliko se vain nätti?
saman tyyppinen juttu kävi kun mä olin teatterissa pari kuukautta sitten. ennen sitä teatteriesitystä mun lähellä seisoi sellanen taas erittäin nätti tyttö. kun mä pääsin kotiin, mä piirsin sen. oliko tää ihastus?
mä en oo koskaan seurustellut tai pussannut ketään. kun mä kuvittelen itseäni pussaamassa jotain toista tyttöä, se tuntuu kivalta. mutta mä en oo koskaan minä kun mä kuvittelen sitä. mä oon aina joku kirjan hahmo tai jostain sarjasta hahmo. eli mä en oo varma tuntuisko pussaaminen oikeesti kivalta.
mä tykkään lukea ja katsoa kaikkii homo/lesbo rakkaustarinoita, mutta en niinkään heteroita koska mä oon saanut niistä yliannostuksen.
tytöt on niin nättejä. mutta mä en tiiä onko se ihastumista vai onko ne vain nättejä. pliis auttakaa

SpageLi🏳️‍🌈

oon ite lesbo ja aromanttinen, koen ihan vähän ihastimista mutten kyllä paljoakaan.
kiinostus poikiin katosi jo ajat sitte, ja sitte tytöt kiinnosti. jotenki kokoajan oli semmonen tunne, että koenko mä oikeesti ihastutta, ja enhän mä sitten ookkaa hirveesti ihastunut :).

saattaa siis olla ihan hyvin mahdollista että oot aromanttinen :)
ja siis sä voit myös olla lesbo ja aromanttinen samaan aikaan :)

en tiiä auttoko tää yhtää, maybe..?
mut joo, hyvää kesää sulle🌱🌻🐢

🐷🏳️‍🌈

eikö lesbo ja aromanttinen tarkota sitä että on alloseksuaali (aseksuaalin vastakohta)? eli siis mä olisin aromanttinen homoseksuaali. tiiän, että mä oon aseksuaali, joten toi ei ihan toimi.
mä oon googlannut (vähän liikaakin) ja mä löysin termin harmaaromanttinen (englanniksi grayromantic). se vaikuttaa mulle oikeelta. eli siis mä oon harmaa homoromanttinen aseksuaali, mutta toi on liian pitkä ja monimutkainen asia kertoa jollekin kaapista ulos tullessa, joten mä siis kutsun itseäni lesboksi.
ja kiitos SpageLi🏳️‍🌈, toi sun vastaus auttoi mua🌸💖

SpageLi🏳️‍🌈

kiva että pystyin auttaa :)

Vastaa aiheeseen: oonko lesbo vai aromanttinen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.