Siirry sisältöön
beebaaboo

Tytöt nykyään niin ilkeitä että poikien kanssa tuun paremmin toimeen (on kyllä siis tyttö kavereitakin ja niiden kanssa vietän aikaa) mutta poikien kanssa tuun paremmin toimeen ja on enemmän puheaiheita. oonko pick me jos pidän enemmän niistä aiheista mistä he puhuu mutta pidän myös tyttö jutuista ja oon todella tyttömäinen? Kommentteja tähän tilanteeseen kiitoss

Blond_girl

Et mun mielestä 🤍

Saarni🌿

Mielestäni et ole

Joku

Nope

Dream🥀4ever

Et ole pick me.
Itselläkin on muutamia poika puolisia ystäviä ja välillä tuntuu, että tuun niiden kannsa paljon paremmin toimeen kun nykyään jotkut tytöt ( en halua syyttää ketään ja tämä on vain omakohtainen kokemukseni) ovat joskus aika ilkeitä ja ja niillä on koko ajan jotain daraamaa josta en ymmärrä mitään. Toki saattaa olla jossain muualla eri tavalla, mutta toi on mun kokemus. Vietän silti kyllä ehkä vähän enemmän tyttöjen kanssa.

Kaakao

Et oo

Nou Shein

et oo. tyhmää väittää, että ystävien sukupuoli tekisi sinusta ’pick me’:n.

slay

Et oo pick me.

Yhteiskunta am I right?🤡

Juu mua oikeesti ärsyttää tommoset termit niiku pick-me ja oletukset että tyttö ja poika on aina romanttisessa suhteessa. En nää mitään väärää siinä että viettää aikaa muidenkin kun omaa sukupuolta edustavien kanssa tai että tekee ”tyttömäisiä” tai ”poikamaisia” asioita(joita parhaassa tilanteessa ei luokiteltas noin). Nii ja sitte mulle on tullu semmone vaikutelma että jos on kohtelias ja avulias nii ois sitte pick-me, mikä on vaan todella tyhmää.

minä vaan! 🍁🍁

pick-me on siis termi yleensä tytölle, joka mollaa muita tyttöjä näyttääkseen paremmalta poikien edessä. se on vaan joku hitsin stereotypia, et tytöt ei voi hengaa poikien kanssa. et sä mikään pick-me oo.

Vastaa aiheeseen: oonko pick me

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top